Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan skjule en ball svanehals Hitch

En ball gooseneck stikk er en heavy- duty trekkrok bygget for tauing over 10.000 pounds . Stikk er installert i din lastebil seng ramme , som strekker seg gjennom et lite hull i midten av sengen liner. Den Hide -A -Goose modellen lar deg å skjule Kulekoplingens , frigjør din lastebil seng til annet bruk. Når skjult, kan Kulekoplingens raskt installeres på nytt for tauing i løpet av minutter . Du trenger
Magnetic ball stikk dekke
Vis flere instruksjoner
en

Finn stikk låsepinnen håndtak i bakhjulet godt av lastebilen. Trekk håndtaket ut for hånd og vri det til åpen stilling , utpekt av en åpen, rød hengelås .
2

Fjern Kulekoplingens montert i midten av lastebilens bed liner for hånd . Snu den opp ned og sett inn Hengerfeste, ballen først , inn i hullet mount . Den flate bunnen av Kulekoplingens bør være i flukt med bed liner. Dekke hullet med det magnetiske dekselet som fulgte med stikk forsamlingen .
3

Trekk ut håndtaket i hjulet godt og vri den til lukket posisjon , utpekt av en lukket , grønn hengelås . Kulekoplingens er nå forsvarlig montert inne i sengen liner før du utfører i motsatt rekkefølge for å montere ball for tauing .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144364.html

Previous:
Next:

Trucks