Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan forbedrer jeg Shifting på en 1995 GMC Pickup?

Forbedring av skiftende på en 1995 GMC pickup kan hjelpe deg i akselererende, tauing, og haling store belastninger. Hvordan du planlegger å bruke pickup, dine daglige kjøring behov, og budsjettet vil avgjøre hvilke metoder du bruker til å forbedre skiftende. Den 4L80-E overføring installert i 1995 GMC lastebiler har flere fordeler, blant annet overdrive og elektronisk kontroll innebygd, slik at overgangen til en bedre skiftende mønster er en ganske enkel en. Du trenger:
Giroljefiltre
Transmission filter kit
Valve body kit
Pakninger
grunnleggende håndverktøy
Vis flere instruksjoner
1

Drain overføring væske og inspisere den. Med lastebil på ramper eller jack stands, fjern overføring tappepluggen, og drenere væske inn i et avløp pan. Pass på at væsken ser rød og klar, ikke brun eller misfarget. Smell væsken, og sørge for at det ikke lukter brent.
2

Bruk en skralle og den aktuelle kontakten, fjern overføring pan, og deretter overføring filter. Inspiser filteret for rusk, spesielt metallspon. Tilstedeværelsen av disse indikerer en overføring problem som vil kreve det å være spylt og inspisert av en profesjonell. Hvis filteret er ikke uvanlig skitten, og det er ingen metall til stede, fortsette med forbedringer.
3

Når filteret er ute, vil du se ventilhuset (se ovenfor). Ved hjelp av passende bøssing, fjerne ventilhuset. Ved hjelp av ventilen body kit du har valgt, bytt lager komponenter med de som finnes i settet. Følg instruksjonene nøye slik fjærer ikke blir blandet opp. Dette vil medføre at giring.
4

Monter ventilen kroppen i sin opprinnelige plassering. Bytt filter og overføring pan. Bruk en ny pakning med overføring pan. Bytt ut bunnpluggen, ved hjelp av en ny plug pakning. Ikke stram pluggen, som det vil lett stripe.
5

Hell i ny girolje. For å forbedre din skiftende kvalitet enda mer, bør du vurdere å bruke syntetiske eller spesielt blandede væsker beregnet for tunge applikasjoner. Kjør lastebil i noen minutter, og deretter sjekke væskenivået. Juster væskenivået til den er innenfor det normale driftsområdet angitt på overføring peilepinnen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144161.html

Previous:
Next:

Trucks