Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er Truck ventilspindlene?

Truck ventil stammer passform gjennom et hull i dekket kroppen og koble til dekk interiør. Luft kommer inn gjennom ventilstammen for å opprettholde lufttrykket i dekket. En defekt ventil stammen kan tillate luft å lekke ut av dekket, noe som resulterer i utrygge kjøreforhold. Materielle

lastebil ventilspindlene er vanligvis laget av et syntetisk gummi kalles EPDM, som tåler et bredt temperaturområde uten sviktende og som er like fleksibelt selv i minusgrader temperaturer. I motsetning til naturlig gummi, motstår EPDM skade fra ozon og etsende kjemikalier. Lette lastebiler og tilpassede hjul kan ha metall ventil stammer med en gummi foring som fester til hjulet med en mutter.
Lett lastebil ventilspindlene

Noen lette lastebiler kan være utstyrt med høy belastning dekk som krever høyt trykk ventil stammer. Vanligvis er lette lastebiler utstyrt med standard dekk med maksimalt lufttrykk på 65 pounds per kvadrattomme (psi).
Medium og Heavy Truck ventilspindlene

Ventil stilk typer varierer med hva slags felger. Aluminiumsfelger bruker O-ringen typen ventil stammer. Stålfelger bruker en 0.625 ventil hull og messing brukes i messing stengler må være fleksibel.
Replacement

Truck ventilspindlene får mer slitasje enn bil ventil stammer grunn av tyngre last, høy kjørelengde kjøremønster og mer ekstreme driftsmiljøer. Ventilspindlene bør undersøkes med jevne mellomrom for å sikre at de er uskadet, har ingen sprekker og taper ikke lufttrykk. Ventilspindlene bør byttes når et dekk er skiftet ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143254.html

Previous:
Next:

Trucks