Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner en Dodge Van Motor

Flere fabrikater og modeller av Dodge varebiler span mange år. Den grunnleggende fremgangsmåte for fjerning av motorene er det samme, selv om hvert år, og modellen kan ha små variasjoner i ledningene eller i hvor komponentene er plassert. Når drenering av væske, kast dem riktig. Frostvæske kan brukes om igjen hvis det er mindre enn tre år gamle, og hvis du bruker en ren renne pannen. Merking ledninger sele plugger og vakuum linjer kan redde deg fra en hodepine når du installerer motoren. Du trenger
Sett av stikkontakter
Sett med skiftenøkler
to avløp panner
skrutrekker
Tenger
Tape
Floor jack
Jack står
oljefilter skiftenøkkel
svinghjul turner
Engine heise
prybar
Engine stå
Vis flere instruksjoner
en

Evakuer Freon. Hvis du ikke har en reclaimeren, ta van til en butikk for å ha dem evakuere det for deg. Det er ulovlig å evakuere Freon ut i atmosfæren. Hvis du har air condition, men det er ingen Freon i systemet, eller hvis du ikke har luft, hopper du over dette trinnet.
2

avlaste drivstoffsystemet trykket ved å trekke bensinpumpe relé, som ligger på stafetten boksen på førersiden av motorrommet, og slå av motoren over to eller tre ganger. Koble den negative batterikabelen og legg det til side, slik at det ikke berører metall. Koble den positive batterikabelen.
3

Plasser en renne pannen under bunnpannen. Tapp ut oljen ved å fjerne oljeavtappingsbeholder plugg. Plasser den andre renne pannen under petcock for radiatoren. Løsne petcock å tømme radiator.
4

Ta av motordekselet (inne i van). Ta av luftfilteret ved å løsne vingemutter på toppen av luftfilteret i eldre systemer, eller løsne slangeklemmer på duct arbeid, fjerne kanaler, og unbolting luftfilter boksen på nyere systemer.
5

Arbeid peilepinnen røret fram og tilbake som du trekker på den for å fjerne den fra motoren. Unbolt og fjerne støtfangeren foran. Ta grillen og støtte spenne med riktig socket eller skiftenøkkel. Unbolt og fjern dekslet plenum til øvre radiator støtter med riktig socket.
6

Fjern kjølevæsken utvinning flaske med riktig socket hvis det er boltet i. Noen ganger sitter det bare i en holder . Unbolt og fjern frontruten vaskemaskin flaske. Unbolt og fjerne viften liksvøpet og vifte bruke de riktige kontaktene. Løsne beltestrammere på Drivremmenes å frigjøre spenninger på belter og fjerne beltene. Hvis strammeren er en glidebryter type, løsne bolten i glideren og skyv tilbehøret mot motoren. Hvis stasjonen beltet bruker en strammer skivene, presse skivene mot motoren ved hjelp av riktig socket eller skiftenøkkel.
7

Løsne klemmene på øvre og nedre radiator slanger med en skrutrekker, tang eller egnede stikkontakt, avhengig av typen av klemmen anvendes. Trekk radiator slanger av radiatoren og motoren. Skru overføring kjøligere linjer fra radiatoren eller overføring kjøligere. Løsne klemmene på alle varmeapparat slanger, deretter ta ut slanger.
8

Koble air condition linjer på kondensatoren med riktig nøkkel. Dekk til åpningene i air condition linjer med tape. Ta av radiator og kondensator bruke de riktige kontaktene. Unbolt og fjerne luft kompressor, hvis det er aktuelt. Unbolt servostyring pumpe, men la linjene vedlagt. Flytt pumpen ut av veien.
9

Etikett ledningene på baksiden av dynamoen med tape. Fjern de koblinger ved hjelp av passende skrunøkkel. Unbolt og fjerne dynamoen. Merke alle slanger og vakuum linjer som fortsatt koblet til motoren med tape. Fjern slangene fra motoren ved å løsne sine klemmer. Fjern vakuumpumpe hvis år og modell bruker en vakuumpumpe, med riktig socket. Koble ledningsnettet plugger fra sensorene. Ta ut tennpluggen ledningene ved å trekke dem av tennplugger.
10

Koble drivstoff linjer med riktig nøkkel. Unbolt og fjern spjeldhus montering. Hev van med gulvet jack og støtte den med bukker. Skru av oljefilteret med olje filter skiftenøkkel. Unbolt og fjerne bunnpannen. Trekk oljepumpe pick-up rør montering av oljepumpe, deretter fjerne oljepumpe bruke de riktige kontaktene.
11

Ta av starteren med riktig socket. Trekk ut oksygen sensor plugg. Unbolt og fjern eksos crossover røret. Fjern torque converter dekselet ved hjelp av de riktige kontaktene. Snu flexplate med svinghjulet turner til du ser en av dreiemoment converter bolter. Fjern bolten. Gjenta til alle momentomformer skruene er fjernet.
12

Skyv gulvet jack under overføring og jekke den opp slik at det bare berører bunnen av overføringen. Ta bell husboltene. Bruk prybar å skille girkasse og motoren, hvis det er nødvendig.
13

Fest motoren heise på motoren. Jekke opp nok slik at motorens vekt er av motorfester. Fjern mutterne og skivene fra motorfester. Unbolt og ta til venstre eksosmanifolden. Løft motoren ut av bilen ved hjelp av motoren løfteren og plasser motoren på en motor stativ.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141251.html

Previous:
Next:

Trucks