Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan du skal plassere et reservehjul på en F350 Mount

The F-350 er en tung plikt, 1-tonns lastebil produsert av Ford Motor Co å spare verdifull last plass i sengen av lastebiler, begynte produsentene å montere reservehjul på undersiden av lasteplanet. Reservehjulet montering på understellet har en heis mekanisme som muliggjør heving og senking av tunge hjul og dekk kombinasjon brukes på F-350 lastebiler. Å vite hvordan du skal plassere reservehjul på reservehjul mount vil få deg på vei raskere etter en veikant alarmsentral. Du trenger
Jack håndtaksforlengelsene
hjulmutternøkkel
Spare dekklås
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret og fjern tommelen skruen fra Dekket-skiftende verktøy plassert på radiatoren tverrbjelken støtte. Fjern verktøy (to jack håndtaksforlengelsene og hjulmutternøkkel) fra korset medlem. Hent reservehjul Lås fra hanskerommet.
2

Trykk sammen de to jack håndtaksforlengelsene før de klikkes sammen. Skyv reservehjul låsen på enden av jack forlengelse til den låses på plass. Sett inn jack håndtaksforlengelsene, reservehjul lås først, inn i hullet ved bakre støtfangeren på bilen til venstre for lisens plate. Trykk på midten hull i hjulmutternøkkel på motsatt ende av jack håndtaket forlengelse stikker ut fra støtfangeren bak.
3

Vri hjulmutternøkkel i mot klokka inntil reservehjul holderen har blitt senket til bakken.
4

Skyv reservehjul under den bakre enden av lastebilen. Plasser reservehjul holderen inn i hullet i midten av reservehjul på skrå.
5

Vri hjulmutternøkkel med klokken for å heve reservehjul før det kommer i kontakt med undersiden av lasteplanet. Fjern hjulmutternøkkel og jack håndtaksforlengelsene fra bakre støtfanger og legg dem tilbake under panseret. Plasser reservehjul låse tilbake i hanskerommet. Stram tommeskruen slik at verktøyene ikke vil løsne mens motoren er i gang. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142810.html

Previous:
Next:

Trucks