Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan fjerner jeg den bakaksel Peiling på en Ford F-150?

Bakaksel hjullagre er en del av F-150 er suspensjon. Lagrene slik at hjulene til å rotere samtidig som den støtter vekten av kjøretøyet. Den konstante vektbelastning på lagrene kan forringe selene. En defekt pakning kan tillate skitt, vann og andre forurensninger å gå inn i lagrene og fett å lekke ut. Hjullagre må skiftes når hjulene begynner å rumle, klikk eller gjøre sykliske lyder. Et annet tegn på defekte hjullagre er drivende under kjøring, som er lik når dekkene må justeres på nytt. Du trenger:
to bremseklosser
Bil jack
Breaker bar
21 mm pipenøkkel
10 mm pipenøkkel
Six-point, 3/8-inch skiftenøkkel med socket
13 mm socket
Drensvannsoppsamler
Sparkel
Hammer
Pry-bar
Stor rulle hodet lirke-bar
Aksel peiling avtrekker krok
Slide hammer

Vis flere instruksjoner
en

Plasser bremseklosser bak forhjulene på lastebilen og sparke dem frem til å gjøre dem sitte tett inntil hjulene. Plasser en bil jack under bak på bilen og jekke den opp.
2

Plasser lastebilen i nøytral. Ta av bakhjulene.
3

Fjern de to 10 mm bolter som holder kalipperne til bremsene. Fjern målepunktene.
4

Fjern 11 av de 12 13 mm bolter på rotorene. Løsne den øverste skruen noen omdreininger, men la den på for å hindre at rotordekselet fra slippe på deg i neste trinn.
5

Plasser en renne pannen under rotoren boliger. Hamre en sparkel mellom rotoren dekselet og huset for å bryte forseglingen. La girolje renne ned i pannen. Fjern den øverste skruen og dekselet, og sett dem til side.
6

Roter pinion flens å avsløre pinjongakselen bolten. Plasser seks poeng skiftenøkkel på bolten. Kile lirke-bar mot transportøren ring utstyr for å holde den fra å flytte på deg. Fjern bolten med skiftenøkkelen. Fjern lirke-bar.
7

Skyv pinjongakselen ut mot deg og fjerne det. Skyv hjulet flenser rett i. Ta C-klipp av flensene og trekk bakakselen akselen rett ut av huset sitt
8

Sett pinjongakselen og erstatte pinjongakselen bolten;. Turn det et par svinger, slik at girene fra å flytte.
9

Hook leder av den store rullende hode lirke-bar i den åpne midten av akseltetning. Trekk stangen ut og frem til pop forseglingen av.
10

Stikk enden av akselen peiling avtrekker krok bak lageret. Stramme opp mutteren på akselen peiling avtrekker. Slå det med slide hammer til lageret kommer ut. Sjekk innsiden av lageret for å sikre at ingen bærende roller baller har vært inne i den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144254.html

Previous:
Next:

Trucks