Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan tilpasser jeg 1992 4X4 Toyota Pickup ?

I 1992 , både en vanlig og utvidet cab pickup ble gjort tilgjengelig av Toyota. Begge modellene var tilgjengelig i en base og deluxe -modell . Den utvidede drosje var også tilgjengelig i en SR5 modell. Disse og andre lastebiler er populære off- road kjøretøyer med en rekke tilbehør tilgjengelig for tilpasning. Hvis din 4x4 Toyota pickup brukes primært for off -roading , kan tillegg av større dekk legge større funksjon til lastebilen. Legge skvettlapper er også en god måte å tilpasse din pickup. Instruksjoner
en

Legg en børste eller grill vakt . Også kjent som push- barer , pensel vakter er stilige skjermer som dekker grillen av pickup . Pensel vakter brukes for å unngå riper fra busker og trær når du reiser off -road . Også en stil element , pensel vakter legge et robust utseende til Toyota pickups .
2

Installer vindavvisere . Bortsett fra å tilby beskyttelse mot vindstøy , vindavvisere legge til en egendefinert element til din Toyota pickup. De deflektorer er formet til å passe på toppen av driveren og passasjer side vindusåpninger . De er vanligvis farget til også gi beskyttelse mot solen .
3

Legg lys dekker . Lys dekker er tonet og gir et elegant utseende til Toyota pickup. De beskytter også de fabrikkinstallerte lys dekker fra steiner og annet rusk som kan sprekke eller brekke dem . Hvis pickup har tonet vinduer, vil tonet lys dekker legge en koordinert look.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143274.html

Previous:
Next:

Trucks