Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik tilpasser et Toyota T100

The Toyota T100 er en full-størrelse pickup lastebil som tilbys av den japanske bilen maker. T100 er tilgjengelig i enten to-eller firehjulstrekk alternativer. I tillegg til de stasjonsalternativer, kommer T100 også i enten en king cab versjon eller standard todørs, to-passasjer modell. T100 er passelig, bare begrenset av ettermarkedet tilbehør tilgjengelig og dine spesielle tilpasset lastebil behov. Vurdere hvor du skal kjøre, hvis du trenger å hale sportslige utstyr eller hvis du håper å leiren med lastebil. Instruksjoner
en

Legg en lastebil campingvogn til T100 seng hvis du har behov for på vei inn i backcountry, road tripping eller touring landets motorveier. En lastebil campingvogn passer over lasteplanet og gir et hardt skall levende, matlaging og sovested for opplevelser.
2

endre dekkene å tilpasse til dine behov. Eksempler på dette er å legge mud dekk for 4-by-4 off-road kjøring, eller bytte til piggdekk snø og is dekk for vinteren eventyr og bilkjøring.
3

Installer et slep-stikk til baksiden av T100 for å hale verktøyet tilhengere, campingvogner eller gir dumpere. Legg ved en vinsj til fremre støtfanger for off-road formål. En vinsj brukes til å trekke riggen ut av farer og hindringer når 4-by-4 kjøring.
4

Tilpass radioen med en MP3-eller iPod-kompatibel stereo. Mens endre ut radioen, vurdere å legge en in-dash navigasjonssystem.
5

Fest tåke eller dyreliv lys til foran grillen.
6

Linje lastebil seng med all-weather gummi og bed-liners for å hindre riper og skader på T100 seng.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143054.html

Previous:
Next:

Trucks