Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik endrer du Bunnpannepakning på en 4,3 Blazer

T 4,3 Blazer er en Chevy Blazer lastebil med en 4,3-liters V6-motor. Oljen kokekaret er plassert på undersiden i midten av motorblokken. Den Bunnpannepakninger vil være mellom motorblokken og bunnpannen på bunnpannen kant. De Bunnpannepakninger sel bunnpannen på motoren og stopper motoren siver ut olje når motoren er i gang. Hvis du oppdager olje lekker rundt kantene på bunnpannen, er det viktig å skifte pakning for å beskytte både din investering i Blazer og miljø. Du trenger:
Jack
Jack stå
Drensvannsoppsamler
Ratchet
5/8-inch socket
Flat-skrutrekker
Replacement pakning
Vis flere instruksjoner
en

Løft fremre høyre side av Blazer med den oppjekkbare og hvile den på en jack stå. Plasser et avløp fat under bunnpannen bunnpluggen og deretter ta ut kontakten med skralle sett. Tøm oljen i avløpet pannen.
2

Sett pluggen til bunnen av bunnpannen og trekk ut kontakten til den sitter godt. Fjern boltene fra rundt bunnpannen med skralle sett og trykke på den siden av bunnpannen før det kommer av motorblokken.
3

Skrap bunnpannen pakning av bunnpannen ved hjelp av skrutrekkeren. Sørg for at alle av pakningen er fjernet. Plasser den nye bunnpannen pakningen på kanten av bunnpannen og erstatte bunnpannen til bunnen av motorblokken.
4

Bytt boltene til kanten av bunnpannen. Stram boltene i en X mønster til 41,9 fot-pounds med en momentnøkkel. Fjern renne pannen fra under Blazer. Hev Blazer med den oppjekkbare og fjern jack stand. Senk Blazer til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141129.html

Previous:
Next:

Trucks