Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan jeg installerer bak Spring braketter på en Ford F-150?

Den bakre fjæringen på Ford F-150 lastebil består av bladfjærer som monteres over bakakselen på hver side av understellet. Hver bladfjær er festet til akslene med et par av U-bolter. Hver ende av de enkelte bladfjærer kobles til spring parentes på forsiden og baksiden av den fjær. Konsollene forlenge under rammen av lastebilen, noe som gjør dem sårbare for skader når du kjører off-road eller manøvrering over hindringer på jobb områder. Fabrikken og ettermarkedet bakre våren braketter for Ford F-150 lastebiler er tilgjengelig gjennom mange deler utsalgssteder. Du trenger
Replacement brakett
Hjulklosser
Floor jack
Jack står
Hydraulisk jekk
Socket og skralle
Vis flere instruksjoner

1

Blokker forhjulene av lastebil sikkert med bremseklosser eller tre blokker. Rull et gulv jack under bakre differensial av lastebilen. Hev jack nok til å installere bukker under bakakselen, mellom differensial og bladfjærer på hver side.
2

Plasser en ett-tonns hydraulisk jekk under leaf våren nærmer seg slutten der braketten må skiftes. Senteret en liten trekloss på toppen av stempelet på jack. Heve jekken under bladet våren til det punktet hvor jekken står stødig under den nederste blad.
3

Fjern hengeren bolt og mutter som holder enden av bladet våren til braketten ved hjelp av en socket og skralle. Sett bolt og mutter til side for re-installasjon.
4

Løsne og fjerne boltene som holder de øvre endene av våren braketten til lastebil ramme. Redd bolter og muttere og fjern braketten.
5

Plasser den nye Fjærbraketten på lastebilen ramme, noe som gjør at hullene for hengeren bolt møte slutten av bladet våren. Fest braketten med de lagrede bolter og muttere, og stram til mutterne med socket og skralle.
6

Hev eller senk hydraulisk jekk som nødvendig å justere hullene for hengeren bolt i den nye braketten med enden av bladfjæren. Installer den lagrede bolten og stram til mutteren med socket og skralle.
7

Senk hydraulisk jekk og skyv den ut av unna. Hev differensial med gulvet jack og ta ut jack stands. Senk lastebil og trekk gulvet jack ut av veien. Fjern bremseklosser på forhjulene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144443.html

Previous:
Next:

Trucks