Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Chevy Silverado 2000 Tilbakekalling

Chevrolet er en favoritt bilmerke. På 1920-tallet var Chevrolet blant de beste bilprodusentene i USA, ved siden av Ford. Chevrolet Silverado --- en pickup lastebil som er i dag produsert fra og med 2010 --- har utviklet seg gjennom årene. Med hvert år som går, utseendet og følelsen av lastebilen endringer. Som med alle produserte biler, innføring av ny teknologi fører ofte til uforutsette problemer, for eksempel med 2000-modellen av Chevrolet Silverado lastebiler. Utvendig belysning Problemer

Den 11. august 2008 hadde Chevrolet Silverado forhandler K2 Motor å huske totalt 1921 Silverado enheter fordi forbrukerne opplevd problemer med sin pickup er frontlyktene, som ikke hadde "amber side refleks reflektor "som kreves av Federal Motor Vehicle Safety Standard. Mangler denne funksjonen øker sjansen for at belysningen vil feil, påvirker synlighet og plassere sjåfører med en økt risiko for en krasj. Alle kunder med problem biler fikk lov til å ha sine kjøretøy reparert uten kostnad.
Karosseristruktur Problemer

Rundt 3.662.211 Chevrolet Silverado enheter ble tilbakekalt 17. mars 2004 for karosseristruktur problemer som fant sted i bakluke og hengsel. Ved gransking, fant mekanikerne at visse lastebiler --- for eksempel 2001 Silverado --- hadde galvanisert stål tailgates og støtte kabler som var svært utsatt for korrosjon og brudd, noe som kan resultere i dual kabel støttesystem snapping, forårsaker bakluken å slippe av, muligens forårsake skader på mennesker i sin nærhet.

bremsen

En av de skumleste problemer som kan skje i et kjøretøy er i hensyn til bremser. Et annet tilbakekalling ble utstedt den 29. august 2005 til 1.353.718 Silverado enheter for driftsbremsenes problemer. Dessverre for noen, opplevde sine biler uønsket låsing i bremsesystemet. Den defekte lastebilens blokkeringsfrie bremser (ABS) hadde en tendens til å aktivere automatisk, forårsaker ulykker og alvorlige feil. Forhandlere måtte fjerne hjulet hastighet sensorer for rengjøring, og rust-hemmere ble brukt for å løse problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141603.html

Previous:
Next:

Trucks