Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan justere en Silverado Seat

Chevrolet Silverado lastebiler har en rekke adjustors på setene for å gjøre kjøring og ridning erfaring så behagelig som mulig. Mens noen av de Silverado biler kommer med bare de vanlige alternativene som en hvile funksjon og evnen til å scoot setet forover og bakover, kommer visse Silverado lastebiler utstyrt med minne seter som kan justeres til den enkelte sjåfører og deres personlige preferanser. Minne seter lar deg umiddelbart justere setet tilbake til de ønskede innstillingene selv om noen andre kjører bilen og endrer innstillingene. Instruksjoner
en

Angi Chevy Silverado og sitte i førersetet. Juster hvile innstilling og fremover /bakover justeringer hvis du er i en standard Silverado, og drei bryteren for å justere lumbar kontroll for passelig tilbake komfort.
2

Undersøk setet for å avgjøre om du er arbeider med minne seter. Finn minnekontaktene sete kontrollene på førersiden dør panel, hvor du vil se et sete ikon med en knapp merket "1" og en annen knapp merket "2".
3

Start motoren og justere setet til sin ønskede stilling med setet kontroller plassert på førerens side av setet. Trykk bunnen bar fremover for å bevege stolen mot fronten av kjøretøyet eller skyve den bakover for å bevege stolen mot baksiden av lastebilen. Trykk på linjen nedover for å gjøre setet går ned, eller dra den opp for å heve nivået på setet.
4

Trykk på den bakre linjen på plass tiltak for å hvile setet tilbake, mens den sirkulære piler justere setet korsryggen. Juster trykket til du finner en stilling som passer krumningen av ryggen din og føles behagelig. Lagre justeringene i den første plasseringen av minnet sete. Trykk på "1"-knappen og holder den inne i tre eller fire sekunder til du hører et klokkespill som indikerer at setet har blitt programmert med dine personlige justeringer. Lagre en annen innstilling for en annen sjåfør i "to" spot og trykker på tilsvarende knapp avhengig av hvem som kommer til å kjøre bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141721.html

Previous:
Next:

Trucks