Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan stille bakre Differential i en Dodge lastebil

En viss mengde differensial støy har alltid vært forbundet med Dodge lastebiler. 1950 era Dodge Strøm Wagon kunne høres et kvartal unna. I 1970 og 1980 den firehjulsdrevne Ram hadde en særegen påkjørsel sutre. Forskjellen mellom lastebiler av tidligere epoker og i dag er nivået på komforten bygget inn i turen. Men nyere Dodge lastebiler er fortsatt utsatt for påkjørsel støy. Tilnærmingen du ta å quieting den bakre differensial på en Dodge lastebil avhenger av mekanisk kompetanse eller tillit til mekaniker. Du trenger
unbrakonøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern differensial bunnpluggen med en umbraconøkkel. Kontroller tilstanden til den differensielle olje ved å stikke en finger i differensialen og observere konsistensen av oljen. Kjøring under våte forhold eller makt vaske understellet av lastebilen din på en jevnlig basis kan føre til vann i differensial. En melkeaktig utseende indikerer at det er vann i enheten. Sett på plass tappepluggen og få et serviceverksted refill differensialen med ny girolje.
2

Endre differensial girolje til en tyngre viskositet. Mest produksjon lastebiler rulle av linjen med SAE 90 differensial smøremiddel i differensialen. En tyngre viskositet SAE 110 er ikke spesielt dyrere og bæres av de fleste auto deler butikker.
3

Verve en lastebil mekaniker til å kontrollere justeringen av drivakselen og differensial u-ledd. Feilaktig innretting er ikke alltid synlig, men blir ofte nevnt av små vibrasjoner. Uriktig drivaksel justering skader differensiallikninger komponenter over tid, noe som resulterer i påkjørsel støy.
4

Ta differensial hverandre og har det inspiseres. Skadde komponenter, for eksempel spider gears, ermer og ødelagte klipp, kan forårsake differensial støy. Differansen bør minst være sammen igjen med nye pakninger og aksel klipp installert.
5

Vurder å erstatte differensial enheten helt. En kvalifisert lastebil mekaniker kan anbefale en kompatibel enhet basert på bruk av lastebilen. Trekke tilhengere og haling last krever en heavy-duty differensial. Standard differensialer er egnet for pendling og lys-duty lastebiler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144365.html

Previous:
Next:

Trucks