Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hjemmelaget Truck Tie Downs

Du kan lage de beste festene med ting du kanskje allerede har i garasjen din. Hvis du har sykler så du allerede har de nødvendige produktene for noen av de beste hjemmelagde tie downs. Lastebil tie downs er ofte for små for store tarps. De bryter, snap off, treffer deg i ansiktet eller fly av aldri å bli sett igjen. Men du kan lage dine egne festepunkter ropes ut av sykkel slanger. De justeres til hvilken som helst lengde og tilpasse seg en hvilken som helst last. Du trenger
Sykkel slanger
Kombinasjonslås
Vis flere instruksjoner
en

Sett den ene enden av en enkelt slange gjennom en annen slange og deretter loop tilbake gjennom seg selv og stram å bli med dem. Loop enda en slange på slutten for å bli med alle tre sammen. Tre slanger vil strekke vinkelrett over toppen av en pickup seng.
2

Hook ene enden av det indre røret binde ned på noen krok på lasteplanet, typisk de er på siden av sengen , men de kan også være på under siden av sengen. Strekke det over lasten og koble den til en tilsvarende krok på den andre siden av sengen. Bruk flere tre-tube tie downs å krysskravering lastetiden for ekstra sikkerhet.
3

Loop og knytte ti sykkel slanger sammen til en lang tie ned tau. Sett kombinasjonen lås i lommen. Kast den ene enden av tauet rundt større last rett bak førerhuset på lastebilen. Hekt enden som du holder i hånden til noe trygt å holde den på plass, for eksempel et dørhåndtak, speil eller en annen del av lasten. Det indre røret tauet fungerer som en gigantisk gummistrikk, komprimere lasset sammen holde den fast og stram. Lasten vil ikke flytte rundt når du treffer en hump eller gå rundt hjørner.
4

Gå rundt til den andre siden av lastebilen. Plukk opp den løse enden av båndet ned laget med 10 rør og gå baklengs rundt slutten av lastebilen, strekke slange tie ned mens du går. Plasser tie ned på optimal plass på lasten din som tie ned blir strukket strammere. Den optimale plassen vil være der bandet er den strammeste, eller den bredeste delen av lasten.
5

Grab den andre enden av båndet ned at du hekta på døren og dra den løs, men henge på den. Sett begge ender i en hånd. Holde dem sammen med sine løse tråder hengende ut av hendene dine. Nå i lommen og trekke ut kombinasjonen lås. Loop enden av låsen gjennom begge løse endene av de indre rør. Stenge låsen og la gå lett å sikre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144135.html

Previous:
Next:

Trucks