Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan lage din egen Truck Canopy

Ikke alle har plass i garasjen til å parkere sin lastebil. For de som ønsker å beskytte sine lastebil mot elementene, er en baldakin et relativt billig alternativ. Når du utformer en lastebil baldakin, må du sørge for at den er stor nok for deg å enkelt kjøre lastebil under taket. PVC rør er et utmerket byggemateriale fordi de er billig og har en rekke beslag som lar deg enkelt bygge en ramme. Siden PVC-rør er en lett byggemateriale, må du sikre din baldakin til bakken. Du trenger:
Målebånd
1-tommers PVC rør
Marker
baufil
4 1-tommers PVC 3-veis kontakt fittings
to 1-tommers PVC 4-veis kontakt fittings
Rope
Stakes
Tarp
Saks
Snap klemme
Vis mer Instruksjoner
Forbereder Materialet
en

Mål dimensjoner av lastebilen. For å bygge en baldakin som riktig passer din lastebil, må du måle dens lengde, bredde og høyde. For å sikre nok klaring, legge til en ekstra 3 meter til hver dimensjon.
2

Mål og kutte PVC rør til lengde. Du trenger seks ben innlegg kuttet til høydemåling, fire rør for sidene (dele lengdemåling i to og skåret to rør for hver side), og tre rør kuttet til bredden måling. Gjøre alle kuttene ved hjelp av en baufil.
3

Kutt presenning til størrelsen. Presenning skal dekke hele toppen av kalesjen (bredde og lengde måling) og utvide en ekstra fem inches på hver side.
Montering av Frame
4

Legg ut rørene i deres omtrentlige posisjon. Plasser 3-veis beslag i hjørnene og 4-veis beslag mellom rørene langs sidene.
5

Fest 3-veis beslag til fire av beinet innlegg. Du trenger ikke noen limet siden fittings og rør delta sammen tett. Koble to ben innlegg sammen ved hjelp av en av rørene kuttet til bredden måling.
6

Sett en av side rør inn den åpne enden av hver 3-veis montering.
7

ved en fire-veis montering til den frie enden av en side-rør. Plasser de rettvinklede åpninger, slik at en overflate vender nedover og den andre vender mot den motsatte side av kalesjen. Monter side pipe fra andre halvdel av kalesjen ramme inn den andre siden av armaturen.
8

Sett de to gjenværende beinet innlegg inn i nedadgående vendt åpninger av 4-veis beslag. Innlemmer siste innlegg inn i innovervendte åpningene av 4-veis montering for å fullføre rammen.
Endelig Canopy Assembly
9

Mål og klipp fire lengder av tau til bruk til å feste kalesjen til bakken. Tauene skal være lang nok til å vinkle bort fra rammen i en 45-graders vinkel. Bind ett tau til hver av de fire siden rørene.
10

Knyt den frie enden av tauene til en lang, metall innsatsen som vil bli banket ned i bakken.
11

Lay presenning overtop av kalesjen ramme. Plasser den slik at kantene på presenning overheng rammen. Fest presenningen til rammen ved hjelp av snap klemmer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143353.html

Previous:
Next:

Trucks