Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan bygge Pickup Truck Side Rails

Lastebil rammekonstruksjon er et felles behov blant lastebil eiere som bruker sine lastebiler for transport på en jevnlig basis. Mesteparten vil ha et sett med sideskinner som passer inn i staven lomme hull som ligger på toppen av lastebilen lastekassen vegger for enkel montering eller fjerning av dem. For lastebiler uten stake lomme hull, bygge sideskinner er et spørsmål om å bygge noe som ligner på et innlegg og skigarden. Minimal trearbeid ferdigheter er alt du trenger for dette prosjektet. Du trenger
6 1,5-tommers stenger, 96 inches lang selg Electric gjæringssag
tre stykker av 2-av-4 trelast, 96 inches lang
to C-klemmer
Variabel speed drill
en 1/2-tommers padle litt
1/4-tommers borekronen
1/4-by-3 1/2-inch plugger
Hammer
1-by- 4-by-96-tommers trelast, 2 stk
Philips-head skrue bits
en 1/4-drywall skruer, 12 stykker
Vis flere instruksjoner
1

Skjær stengene til lengde. Mål avstanden fra fronten av sengen rett bak førerhuset, til slutt, ved bakluken. Skjær seks stykker fra en 1/2-inch stenger til denne lengden med en elektrisk gjæringssag.
2

Still inn høyden på innleggene. Mål avstanden fra toppen av sidene av sengen og over førerhuset. Skjær seks stykker som lengde fra 2-by-4-av-96-tommers trelast.
3

Marker innleggene til stengene. Lå innleggene flatt på et arbeidsbord. Lag et merke ved 2-inches fra den ene ende av de seks stillinger. Merke dette slutten av innleggene som toppen. Lag et merke på 4-inches fra bunnen av innleggene. Gjør en tredje mark midt mellom disse to merkene. Lag et merke på disse merkene som er sentrert mellom langsidene av innleggene.
4

Bor hull for stengene. Lå ett av innleggene flate på et arbeidsbord og klemme det til et arbeidsbord slik at det ikke vil flytte. Bor et 1 1/2-inch hull gjennom innlegg på hvert av merkene. Gjenta dette for hvert innlegg.
5

Sett stengene. Ta frem en stang gjennom ett av innleggene til innlegget handler om midtveis lengden på stangen, og deretter gjøre det samme med to stenger. Deretter setter endene av stengene på de resterende innlegg. Gjør innlegg på endene av stangen flukt med endene av stengene.
6

Marker innleggene i pluggene. Lay siden skinnene på sine sider slik at den smale siden av innleggene vender opp. Gjør de samme merkene på innlegg som du har gjort for stengene. Lag et merke på disse merkene 3/4-inch fra den ene langsiden.
7

Bore hull for pluggene. Bore en 1/4-tommers hull gjennom innlegget og stangen fra en smal side til den andre på hvert av merkene. Vær sikker på midten innlegget er i midten av siden skinnene før bore hullene i innlegget. Trykk på en 1/4-tommers dowel gjennom innleggene og de stenger med en hammer. Disse holder stangen sklir.
8

Fest bunnen til side rails. Klipp et stykke fra en-by-4-av-96-tommers trelast samme lengde som de stenger med elektrisk gjæringssag. Skjær en for hver side rail. Slå sidegrindene opp ned og sikre en-av-4 til bunnen av innleggene med gips skruer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141468.html

Previous:
Next:

Trucks