Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan lage en egendefinert Truck Trailer Rig

Tilpasse sine ritt er ekstremt populær blant kommersielle lastebilsjåfører, særlig selvstendig eier-operatører som eier sine tractor-trailer rigger. Hvor mye tilpasse en trucker velger å innlemme i riggen er begrenset bare av fantasien hans og lommeboka. Tilpassede lastebiler kjøre gamut fra bare noen tilleggsprogrammer, som for eksempel krom stabler eller egendefinerte skvettlapper, til omfattende designet viser lastebiler med forseggjorte tema veggmalerier på både traktor og tilhenger, ekstreme belysning behandlinger og fullstendig renovert og redesignet interiør. Truckers har vært kjent for å investere hundretusener av dollar i sine egne store rigger. Instruksjoner
en

Forskning før du hopper i. Start forsiktig. Legge til egendefinerte berører til lastebilen din kan bli vanedannende og dyrt raskt. Mange lastebilsjåfører har oppdaget etter inn i tilpassede riggen prosessen som de har brukt mye penger for å bare ende opp med en tilfeldig design som ikke tilfredsstiller dem etter at de ser riggene av erfarne customizers.
2

Gå til tilpasset store riggen konkurranser for å se en rekke rigger og få et inntrykk av alle de tilgjengelige alternativene for deg. De fleste lastebil customizers er mer enn villig til å vise deg sin stolthet og glede og gi deg tips om hvor du får de beste maling jobber, hvor du skal handle for det enorme utvalget av tilpassede eksemplarer og hvor du skal få den beste kjøper. The National Association of Vis Trucks sponser flere tilpasset lastebil konkurranser over hele USA Besøk foreningens hjemmeside for en liste over kommende show. En annen stor industri viser at også en lastebil skjønnhetskonkurranse er Great American Truck Show arrangeres hver sommer i Dallas, Texas.
3

Få en tilpasset maling jobb. Du kan spesiell rekkefølge tilpasset maling direkte fra lastebilen forhandler når du bestiller riggen. Det er også mange lakkeringsverksted og muralists som spesialiserer seg på store rigger.
4

Bestill en tilpasset sovende. Mange viser lastebiler er utstyrt med førerhus konverteringer. Du kan endre din eksisterende lastebil drosje eller spesiell rekkefølge en sovende konvertering når du kjøper traktoren.
5

Kle opp din rigg med tilpassede rustfritt trim arbeid, spesielle dekk plater, forkrommede stabler og LED-lys. Neon har blitt svært populært, spesielt plassert under førerhuset trinn og langs stigtrinn.
6

Dekorer førerhusinteriør. Mange tilpasset traktorer har tregulv, spesielle seter og detaljer som innebygd skap, flatskjerm-TV, dusj, kjøkken, tapeter og panel --- omtrent alt du kan bildet. Mer kunstferdig detaljerte drosjer kan inneholde gullbelagte sete mounts og vippebrytere. På lastebil show, spør andre lastebil customizers om de vil la deg ta en titt på innsiden. De fleste er mer enn villige til å vise av deres skikk innredning.
7

Oppgrader dine dekk og hjul. Spesielle felger og dekk kan gjøre en dramatisk uttalelse, spesielt på en 18-hjuling. Custom felger er lett tilgjengelig for store rigger. Noen Truckers har gått så langt som å legge spinnere til sine store biler. Noen bryteren til super-single trailer dekk i stedet for soner. Super-singler legge til utseende og også bidra til å forbedre drivstofføkonomien. Som et spesielt preg på utstillinger, vil mange lastebilsjåfører være sikker på produsentens tegninger på alle hjulene er stilt opp, så vil de tilbringe timer skisserte dekktype med tusj for å matche lakk på traktor-tilhenger.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143243.html

Previous:
Next:

Trucks