Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Ford Ranger Truck Bytt Registerreim Instruksjoner

Ford anbefaler at timing belte på Ford Ranger byttes på 60 000-mils mellomrom. Dette har blitt bestemt etter en omfattende studie av bilen servicehistorikk. Produsenten har også identifisert denne motoren som freewheeling type, hvor en rembrudd er usannsynlig å forårsake skade på motoren. Rembrudd er vanligvis ikke et materialtretthet problem, men en strekk problem. Når beltet strekker seg utover evnen til strammeren for å holde det stramt, vil den falle av. Du trenger
Sett av stikkontakter
Ratchet
Breaker bar
Fastnøkkelsett
Vis flere instruksjoner
en

Fjern tilbehøret drivreim på forsiden av motoren ved hjelp av en skrunøkkel for å bevege den bort fra strammer beltet under fjerning. Ta av radiator kjøleviften bruke fastnøkkel til å fjerne boltene. Fjern vannpumpe skivene ved å skru ut fire nøtter med skiftenøkkelen.
2

Trekk plast pluggen ut av foran øvre del av timing kjedekasse. Drei veivakselen med klokka med en stikkontakt på midtbolten inntil taktmerkene på veivakselen skivene justeres med 0-merket på timing plate på forsiden timing dekselet. Se gjennom hullet når pluggen fjernes og sørge for at kamakselen tannhjulet taktmerket linje med den på blokk på fem posisjon. Hvis merket på kamakselen ikke er synlig, roter veivakselen en gang så de cam merkene justere.
3

Skru av veivakselen skivene bolt med en socket deretter fjerne Veivakselremskive manuelt. Fjern timing belte dekselet ved hjelp av en 10 mm-kontakten. Fjern timing belte guide vaskemaskin. Løsne strammer bolt med en skiftenøkkel og en skrutrekker flytte strammer til venstre, vekk fra beltet. Trekk til bolten å holde det på plass.
4

Fjern timing belte. Installer ny reim starter på høyre side, holde beltet så stramt som mulig på høyre side bort fra strammeren. Pass på at alle taktmerkene er justert. Når timingen dekselet er av, kontrollerer mellomakselen også. Tidspunktet merket er på tannhjulet og på blokken ved 12:00 posisjon. Dette er tannhjulet som snur distributør, så det må bli perfekt justert.
5

Løsne strammer bolt med en skiftenøkkel og la det gjelder spenning til beltet. Kontroller taktmerkene på veivakselen sprocket: merket på tannhjulet skal stille opp med merket på blokken, og nøkkelen måte (stykke metall som låser tannhjul til kranken) bør være klokken 12. Sjekk mellomakselen å sørge for at begge merkene er klokken 12. Sjekk kamaksel og sørg for begge merkene er foret opp på fem posisjon.
6

Drei veivakselen to omdreininger med klokken og sjekker taktmerkene. Trekk til bolten i beltestrammeren sikkert. Monter de resterende komponentene i omvendt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141114.html

Previous:
Next:

Trucks