Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer du en Generator i en Cargo Trailer

Installasjon av en generator på en last trailer kan være nyttig for mange grunner. For eksempel er noen last trailere brukes til å transportere lett bedervelige varer og må være nedkjølt, mens andre brukes som mobile verksteder og må ha fungerende lys og uttak. Laste tilhengere er sjelden fabrikkmontert med en generator-ready bay, som betyr et drivstoff linje, eksosanlegg og ledningsnett er gitt. Men ettermarkedet generatorer er nesten universelt pre-kablet og montert inn i en ramme med en integrert drivstoff kilde og lyddemper system, slik at installasjonen er relativt grei. Du trenger
Generator Permanent tusj selg Electric drill
Fasteners
Socket sett
Wrench
Batteri boks (valgfritt)
Automotive ledning
Residential ledning
Wire strippere
skrutrekker
Plastic strips
Gummiforing (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Bestem den mest passende sted for den generator. Fordi cargo tilhengere vanligvis har tilgang dører som tar opp hele bakveggen og ingen oppbevaringsrom under bukter, er den vanligste plasseringen for en generator på slep tungen. Løft generatoren til ønsket sted og bruke en permanent tusj for å markere posisjoner hvor pre-boret hull i generatoren ramme matche opp med tungen rails. Det bør være minst tre steder. Midlertidig fjerne generatoren.
2

Bruk en elektrisk drill for å bore hull gjennom merkene, og løfte generatoren tilbake på plass. Fest den med mutter /bolt /vaskemaskin kombinasjoner strammet med en stuss og en skiftenøkkel. Rådfør generatoren installasjonsveiledningen for å bekrefte at generatoren startmotoren er jordet gjennom rammen.
3

Monter et batteri boks med en integrert omformer laderen nær generatoren, med mindre generator er en pull -start-modellen, og installere et 12-volts gressklipper batteri. Feste batteriet på plass ved hjelp av den innebygde stropp eller metall Gripper rail. Koble den negative polen på batteriet til chassiset av tilhengeren ved hjelp av 6-gauge automotive hvit ledning, og følg generator produsentens instruksjoner for startmotor og ladepluggene til den positive polen på batteriet og omformer laderen.

4

Koble uttaket panel av generatoren til en sikring-board eller strømbryter bord inne i cargo trailer. Det er fra dette forumet som forbindelser til tilhengerens 120-volt kretser bør gjøres. Bruk type-UF bolig-ledning som er klassifisert for maksimal strømstyrke generatoren kan lage, og konvensjonelt fargekodet med svart eller svart /rød pinstripe wire for varm, hvit ledning for nøytral og grønne ledningen for bakken. Generatoren uttak panel bør ha tre tydelig merket terminaler for disse ledningene. Bruk wire strippere å fjerne en halv centimeter isolasjon fra hver ledning, setter blottet ender en av gangen i de riktige kontaktene, og deretter bruke en skrutrekker til å stramme ned terminalen skruene.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144237.html

Previous:
Next:

Trucks