Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Ford lastebil Seat Problemer

Ford lastebil makt sitteplasser refererer til seter som justerer via et sett av elektriske motorer styres av en joystick eller bryter. Ford lastebil sete problemer kan oppstå av mange grunner , men du kan ofte løse dem med litt detektivarbeid . Ingen Heat
p Hvis strømmen sete i en Ford lastebil unnlater å varme, kan en dårlig tilkobling til en av varmeelementene være å klandre . Kontroller kablingen til seteryggen og sete bunn varmeovner for utbrente eller løse ledninger som fører til baksiden og bunnen varmeelementer , og sikre eller erstatte dem etter behov .
Slipping Seat
< br >

Ford lastebil strøm seter kan skli tilbake på grunn av en brukket brakett inne i setet eller mislyktes sveiser på terpinner festet i setet basen , som gjør den forover og bakover bevegelse av setene . Inspisere brakettene for pauser eller sprekker , og erstatte dem etter behov . Oppsøk en sertifisert tekniker å reweld og erstatte terpinner .
Stuck Seat

Ford lastebil strøm seter kan stikke i en posisjon på grunn av motorsvikt , ofte forårsaket av overskytende strøm som følge av en defekt strømbryter . Inspisere elektriske motorer for tegn på slitasje eller skade , sammen med eventuelle andre tilkoblede elektriske komponenter , og gjøre de nødvendige utskiftninger .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144236.html

Previous:
Next:

Trucks