Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er en 4X2 Pickup?

A 2X4 pickup er rett og slett en pickup lastebil med to-hjulstrekk. I denne betegnelsen "2" står for det antall hjul som er drevet av motoren, og "4" står for det totale antall hjul på kjøretøyet. Fire-hjulsdrevne og all-wheel drive kjøretøy er etterspurt for off-road bruk, og på grunn av deres evne til å håndtere godt på vinterføre. Begrepet 4X4 er ofte brukt i reklame og bærer en opplevd følelse av styrke og kraft. Den 2X4 betegnelsen brukes sjeldnere. Pickup Truck Alternativer

Pickups er også tilgjengelig i all-wheel drive (AWD) og firehjulstrekk (4WD eller 4X4). I både AWD og 4WD biler, er alle fire hjul drevet av motoren. Forskjellen mellom de to er at 4WD inkluderer low-range gearing, slik at fartøyer for å krysse ekstreme, off-road terreng. Noen 4WD-systemer gjør det mulig for føreren å skifte manuelt mellom 4WD og 2WD,. Andre moderne systemer fornuft veiforhold og gjøre endringen automatisk
Traction

4wd biler tilbyr den beste trekkraft, men 4WD er faktisk unødvendig i de fleste situasjoner. 4WD er nødvendig for ekstrem off-road terreng, men AWD er i stand til å håndtere alvorlige vinterforhold, og moderat off-road kjøring. Med riktige dekk og forsiktig håndtering, 2WD biler er i stand til å utføre trygt i moderat snørike forhold. Tester har vist at 2WD biler med vinterdekk på alle fire hjul håndtere bedre enn 4WD kjøretøy uten vinterdekk. AWD og 4WD er nyttig for de som kjører regelmessig i strenge vintre forhold. For highway bruk og sporadisk, moderat snø, bør en 2x4 pickup være tilstrekkelig.
Kjørelengde og pris

2x4 pickups har fordelene av bedre drivstoffeffektivitet og lavere priser. AWD er nest best i begge disse kategoriene, og 4WD er den dyreste og minst drivstoffeffektive alternativet.
Forhjulsdrift Pickups?

Svært få 2X4 pickups har forhjulsdrift (FWD). FWD er normen i moderne sedan. Den har fordelen av å trekke bilen forover stedet for å skyve det, som reduserer bak-hjulet meier, vekten av motoren bærer ned på de drevne hjul er en ekstra trekkraft fordel. I lastebiler, men det finnes andre vekt balanse problemer. Drivakselen og differensialen bringe vekten til baksiden, noe som ellers ville være for lett. Når den bakre seng er tungt lastet, på den annen side, det tar så mye vekt bort fra fronten at det ville gjøre FWD svært ineffektiv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144027.html

Previous:
Next:

Trucks