Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

The Best MPG Pickups

For de som kjører en pick-up eller annen form for lastebil, er drivstofføkonomi ikke alltid den første bekymring. Men i en verden der drivstoffprisene kan stige nesten daglig, spare penger på gassen pumpen er en vanlig bekymring. Flere og flere biler og kjøretøy blir utformet med drivstofføkonomi i tankene. Ford Ranger

2011 Ford Ranger regnes som den mest drivstoffeffektive henting på veien av US Department of Energy. Det er en liten pick-up som kommer i flere utstyrsnivåer og har plass til mellom tre og fem passasjerer. Den leveres med enten en 2,3-liters I4 eller en 4-liters V6-motor og en 17 eller 19,5-liters bensintank. Det kjører på blyfri bensin og tilbyr sitt beste drivstoff kjørelengde med 2,3-liters motor. Trucken kan håndtere 21 miles per gallon i byen og opp til 27 mpg på den åpne veien.
Toyota Tacoma

Toyota Tacoma er også en liten pick- opp og er oppført som den nest mest drivstoffeffektive tilgjengelig i 2011. Den kommer i en rekke modellvarianter, inkludert grunnleggende og dobbelt førerhus samt standard eller lang last senger. Den har to motoralternativene, en 2,7-liters I4 og en 4-liters V6 alle med 21,1 gallon drivstofftanker. Med 2,7-liters motor, kan bilen klarer 21 mpg i byen og kan oppnå 25 mpg ute på den åpne veien.
Chevy Silverado hybrid

The 2011 Chevy Silverado hybrid er en full-sized pick-up som gir god gass kjørelengde. Den leveres med bare ett utvalg av førerhus og en lastebil seng lengde. Den leveres kun med en 6-liters V8-motor og en to-mode hybrid fremdriftssystem. Lastebilen har en stor, 26-gallon drivstoff tank og kan tilby opptil 20 mpg i byen, som forbedrer til 23 mpg på de åpne veiene.
GMC Sierra Hybrid

2011 Sierra Hybrid av GMC er en full-sized pick-up som er høyt vurdert for kjørelengde av US Department of Energy. Den kommer i bare én type førerhus og lasteplanet lengde. Den har en motor alternativ, at det å være en 6-liters V8 paret med en to-mode hybrid fremdriftssystem. Den har en 26-gallon drivstoff tank og kan tilby 20 mpg når du kjører i byen og opp til 23 mpg på den åpne veien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144449.html

Previous:
Next:

Trucks