Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer en Ignition Switch i en 1983 Chevy C-10

Bytte tenningslåsen i 1983 Chevy C-10 pickup presenterer noen utfordringer. Montert på rattstammen, er tenningen i denne lastebilen skjermet av bremsepedalen montering og brakett, og er ikke tilgjengelig direkte fra under dashbordet. Rattstammen må senkes fra dashbordet for tilgang til tenningslåsen. Likevel er dette reparasjon prosjektet fortsatt godt innenfor gjennomsnittet helg mekaniker ferdighetsnivå og krever bare grunnleggende håndverktøy å fullføre. Du trenger
3/8-inch stasjonen socket satt
¼-tommers stasjon socket satt
Metric skiftenøkkel sett
Skrutrekkersett
Vis flere instruksjoner

1

Fjern dash trim panel, som ligger under rattstammen, med en Phillips skrutrekker. Finn de fire 9/16-inch nøtter som fester rattstammen braketten til dash og fjerne dem ved hjelp av en 9/16-inch kontakten og pipenøkkel. En lang forlengelse på pipenøkkel vil gjøre å fjerne de to bakre nøtter enklere. Senk rattstammen nøye før den støttes av førersiden forsetet.
2

Vri tenningsnøkkelen til "Off-Ulåst" posisjon. Fjern de to 5/16-inch nøtter og de to 3/8-inch nøtter som fester tenningslåsen og fjernlys bryteren i rattstammen. Lirke drivstangen fra fordypningen i bunnen av bryteren ved hjelp av en flat skrutrekker. Trekk bryteren fra den elektriske kontakten og kast den gamle bryteren.
3

Plasser den nye bryteren til "Off-Ulåst" posisjon ved å dra ned i andre hakk. Installer bryteren ved slipping drivstangen i fordypningen på undersiden av bryteren og feste den til styre-kolonne under anvendelse av de opprinnelige skruer. Test justeringen av bryteren, før du bytter rattstammen, ved å vri tenningsbryteren til "Start"-posisjon. Løsne og skyv bryteren opp kolonnen litt til motoren starter når nøkkelen er i "Start"-posisjon. Installer fjernlys bryter med de originale 5/16-inch nøtter.
4

Hev rattstammen på plass i dashbordet brakett og bolt det sikkert til braketten med de originale bolter. Sjekk tenningslåsen justering en siste gang deretter installere den nedre dash trim panel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141013.html

Previous:
Next:

Trucks