Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Lastebiler av 40-årene

1930 og 40-tallet var like mye et vendepunkt for lastebiler som de var for alle andre ting bilindustrien. I løpet av noen korte år, hadde den gjennomsnittlige bilen utviklet seg fra en enkel horseless vogn til det vi i dag ville vurdere en ganske moderne bil. Du kan kreditere slutten av den store depresjonen eller WWII for kjøring denne periode med rask utvikling, men uansett, ville historien om pickup og dens innvirkning på amerikansk kultur aldri bli den samme. Chevrolet

Før 1937, var Chevrolet pickups hovedsak Model T-lignende buggies med esker stiftet fast på baksiden. De 1937-1940 modell år lastebiler merket en avgang for Chevrolet, som er den første av det vi i dag ville vurdere en fullt moderne og skreddersydd lastebil. De 1941-1946 Art Deco lastebiler kom på høyden av andre verdenskrig, og deres selve omfanget synes å ekko USAs militære etikk av tiden. Fysisk og visuelt massiv, var disse lastebilene handler om tilstedeværelse på veien; stupende fendere og lange krom bordganger og sjalusi bidratt til å understreke lastebiler 'linjer. Avanserte Design lastebiler bygget 1947-1954 unngikk tidligere generasjoners vekt på stil for en funksjonell estetisk av ren brukervennlighet og funksjonalitet.
Dodge

Dodge plassert en stor vekt på å utforme lastebiler for å støtte krigsinnsatsen, og det viser i utformingen av 1939-1947 "Job vurderte" pickups. Denne epoken ville, på mange måter, kommer til å definere Dodge som en lastebil produsenten. Job vurderte pickups ble utformet fra starten for robusthet, pålitelighet og modularitet. Dodge re-konfigurert Job vurderte chassis i alt fra massive tropp bærere til ambulanser og til slutt til den massive Strøm Wagon. Noen kjøpere var ikke så glade når Dodge erstattet den trofaste gamle krigen vogn med B-serien (1948-1953), men de oppdaget snart at denne lastebilen var en av de mest avanserte i sin tid. Bortsett fra sin mer moderne styling, spilte denne lastebilen vertskap for en rekke av suspensjon, styring og drivverk avgrensninger som gjorde den til en av de sikreste, mest komfortable og mest kapable lastebiler på veien.

Ford

Året 1948 var et vannskille en for Ford. Før det første F-serien, hadde alle Ford lastebiler vært basert på heavy-duty versjoner av selskapets gamle Model T og modell En bil rammer. The Model TT (1917-1927) og Model AA (1927-1932) jobbet godt for hva de var, men de hadde ingenting på Dodges og Chevys tilgjengelig i 1940. F-serien har kanskje ikke vært der på D-dagen, men det gikk raskt på å kreve volum-salget krone som det fortsetter å holde den dag i dag. Modularitet og en enorm valglisten var da og fortsette å være F-Series 'telefonkort; de første F-serie lastebiler debuterte i totalvektsklasser rangeringer fra 4,700 pounds til over 20.000 pounds, og ble tilbudt med en militær-avledet Marmon- Herrington all-wheel drive system.
GMC, Mercury og Studebaker

løpet av 1940, var GMC en dedikert tung lastebil produksjon divisjon, og produserer hovedsakelig urbane transitt busser og motorcoaches . GMC Suburban har vært i produksjon siden 1937, men på sin introduksjon, ordet "Suburban" var en generisk tittel som brukes for å beskrive hva vi ville nå vurdere en SUV. Mercuries av tiden ble re-badged Ford F-serie lastebiler. Studebaker levert hundretusener av tunge lastebiler for det militære, men M-serien var selskapets eneste sivile offer 1940-1949. Mens Stude var ganske massiv, var det også - i ekte Studebaker mote - en av de mest aerodynamiske biler på veien på det tidspunktet

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144448.html

Previous:
Next:

Trucks