Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan koble opp en Kingpin

En Kingpin er en låsemekanisme som festes en femte hjul traileren til den femte hjulet oppkobling i bilen. Trekke opp Kingpin er en relativt enkel prosess som krever nøye posisjonere bilen og støtte den opp på riktig hastighet. Du vil trenge en hjelper til å se kingpin posisjon i forhold til oppkobling som du sikkerhetskopiere kjøretøyet. Hjelperen vil gi deg instruksjoner om hvor du skal plassere bilen mens du kjører. Instruksjoner
en

Sett opplåsningsnøkkel i kingpin på toppen av låsen. Vri om nøkkelen for å låse opp låsen, og åpne den opp for din lastebil eller semi.
2

Position bilen rett foran traileren. Juster posisjonen til bilen er rett foran kingpin lås.
3

Sett bilen i park eller nøytral, og slå av kjøretøyet.
4 < p> Beregn høyden på femte hjulet oppkobling på kjøretøyet, og juster høyden på understellet på bunnen av Kingpin lås.
5

sakte opp igjen bilen før den femte hjulet stikk treffer kingpin.
6

Inspiser kingpin som stikk treffer den. En høy stikk vil være for høy til å fullt klinke, så vil en lav stikk.
7

Slipp kingpin med nøkkelen din hvis du har en høy eller lav stikk, og trekke bilen fremover. Juster høyde av kingbolten å kompensere. Gjenta prosessen til kingpin treffer stikk i riktig høyde.
8

Sett bilen frem ca 6 inches å teste hvor godt kingpin er koblet opp. Alt skal gå greit uten belastning. Slipp kingpin dersom kjøretøyet beveger seg fremover med belastning, og justere posisjonen igjen.
9

Sett nøkkelen i Kingpin lås og slå den til å låse kingpin på plass.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144636.html

Previous:
Next:

Trucks