Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

OTC King Pin Tools

The Kingpin er en viktig del av bilens styring som den er ansvarlig for å skape omdreiningspunktet for å tillate forakselen å bli slått. Kingbolten holder akselen til akselen strålen. Lastebiler og busser må ha sin kingpin erstattet eller reparert på anledningen. I det siste denne prosessen nødvendige fakler, slegger og var svært vanskelig. OTC kingpin verktøy fjerne noe av manuell arbeidskraft fra prosessen med sine kingpin verktøy. Pusher Trykk

Pin Pusher Press bruker hydraulisk kraft for å bistå med installasjon og service av kingpins. Støteren pressen er festet til forakselen. Dette verktøyet kan betjene både rette og konisk kingpins. Opp til 30 tonns hydraulisk kraft kan være skapt av OTC Pusher Press, noe som gjør plassering av kingpins mye enklere på tekniker enn de gamle manuelle metoder. Kingpins spenner fra 7/8 tommer til 2 inches i diameter kan betjenes med OTC Pusher Press.
Justere Screw Socket

Feste til slutten av Kingpin med en nøyaktig passform er OTC justeringsskruen Socket. Den enden av skruen sokkelen er støpt slik at det slissede kingbolten holdes tettsittende i sentrum av skruing. Kingpin kan deretter justeres ved å skru skruen socket ene eller den andre. OTC justering Screw Socket vil passe forakselen kingpin av de fleste Mack lastebiler mellom 12.000 og £ 20,000.
Hydraulisk håndpumpe

OTC hydraulisk håndpumpe brukes med pusher trykk for å bidra til å gi den hydrauliske kraften som er nødvendig for å betjene kingpins. Den hydrauliske pumpen drives manuelt og er inkludert i det opprinnelige kjøpet av pusher, men kan byttes ut hvis den blir skadet. Den hydrauliske pumpen omfatter en slange og en halv coupler å koble til pressen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143894.html

Previous:
Next:

Trucks