Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte en svingesignal pære i en 2005 Ford Lariat Pickup

Ford F-150 inneholdt en redesignet grillen til 2005 modell-året, som forandret foran lys oppsett. Blinklysene pærer er montert inne i frontlys forsamlingen. Adgang til og erstatte dem er en enkel prosedyre, og bør ikke ta mer enn 10 minutter. Utskiftingen er den samme på alle 2005 F-150 pakker, inkludert ST, STX, XL, XLT, King Ranch og Lariat. Du trenger
Phillips skrutrekker
Hansker
Bulb nummer 3057A (gul)
Vis flere instruksjoner
en

Vri frontlys bryteren til "Off" posisjon. Åpne panseret.
2

Skrell vekk det beskyttende dekselet på toppen av frontlys. Løsne og fjern den ene skruen bak dekselet med en Phillips skrutrekker. Inspiser inboard fremre del av frontlys til lo to skruer. Fjerne dem.
3

Trekk frontlys mot deg. Se på den ytre siden av frontlys å finne blinklys pære. Vri kontakten mot klokken for å fjerne den fra frontlys.
4

Skyv lyspæren fra sokkelen. Forsiktig feste ny pære til kontakten, mens iført hansker, for å hindre forurensning av pære. Sett i kontakten. Ta den med klokken.
5

Skyv frontlys tilbake på plass fast å engasjere klippet som ble koblet ut når du fjernet den. Skru de to skruene på forsiden da erstatte den øverste skruen. Plasser det beskyttende dekselet tilbake på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141036.html

Previous:
Next:

Trucks