Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner tennplugger i en 2003 Ford Ranger

The Ford Motor Company har et par forskjellige modeller av 2002 Ford Ranger på markedet. Motorene i 2002 Ford Rangers er forskjellig fra modell til modell, men plassering av tennpluggene er rundt det samme området . Ledningene på toppen av distributør cap vil lede deg til tennpluggene . De 2002 Ford Ranger modeller som vanligvis kommer med en 4,0 liters V6 -motor og 6 tennplugger. Det er tre tennplugger på høyre side og tre tennplugger på venstre side av motoren . Du trenger
Ratchet
Spark - stikkontakt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på 2002 Ford Ranger og finn distributør cap mot bakre toppen av motoren . Distributør cap har seks gummi kontaktene på toppen av det og ledninger koblet til kontaktene fører ned til de seks tennplugger .
2

Følg 6 ledninger fra distributør cap til 6 tennpluggen ledninger. Fjern gummi lokket fra hver av de seks tennplugger ved å trekke den av på slutten av hver tennplugg.
3

Koble Plugghetter til skralle . Bruke skralle og Plugghetter , vri hver av de seks tennplugger i en mot klokken bevegelse og trekke dem ut av deres utrustning .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141051.html

Previous:
Next:

Trucks