Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan kobler jeg en Cherry Picker til motoren på en F-150 Truck Inline 6?

Motor heiser er også referert til som kirsebær plukkere. Disse anordninger er svært nyttige i å løfte en motor opp og ut av en F-150 lastebil. Før kirsebær plukkerne ble brukt, var den vanligste måten å fjerne en motor fra en bil til å bygge en tre-polet stativ og bruke kjettinger å vikle motoren. Dette var bra, men du deretter måtte presse bilen ut av veien. Kirsebær plukkere er på en akselavstand, så når motoren er løftet, kan du bare rulle det bort fra bilen. Du trenger
Engine lift (cherry picker)
Nut og bolt
Lift kjede med kroker
Vis flere instruksjoner
en

Plasser løftekjeden på motorblokken lift poeng. Man er på forsiden av motoren, og man er på baksiden. Hekt kjedet endene til begge punkter.
2

Skyv motoren heis, så det er rett over motoren. Hev heisen, etter behov, for å fjerne lastebilen. Skyv bena på løfteren under fronten på lastebilen til heisen er i midten av motoren.
3

Nedre heisen til du kan plassere kjedet på motoren på krok av heisen. Lag en løkke i kjeden, innpakning kjedet rundt kroken. Sett bolten inn i kjeden. Monter mutteren. Dette vil stoppe kjedet fra å skli.
4

Hev heisen til motoren er klar for overføring og henger i luften. Fortsette å heve det før det klarner foran lastebilen og rull heisen ut fra under bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141153.html

Previous:
Next:

Trucks