Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan få en ny tittel for Truck Min

Å miste tittelen til et kjøretøy vil hindre deg fra å selge den eller re-registrere det hvis du flytter til en ny tilstand. Heldigvis, så lenge du er den registrerte eieren av lastebilen, kan du alltid få en ny tittel for det. Få et duplikat tittel for lastebil er like enkelt som å fylle ut noen papirer på ditt lokale kjøretøy registrering kontor. Selv om navnene på kontorer og skjemaer du trenger å bruke vil variere fra stat, er prosessen for å få et duplikat tittel for ditt kjøretøy i hovedsak de samme over hele USA. Du trenger
VIN nummer
Søknad om duplikat tittelen
Proof of ID
Money
Vis flere instruksjoner
en

Finn din lastebil unike kjøretøy identifikasjonsnummer (VIN) på lastebilen dashbordet. Dette er et 17 sifret nummer som er unikt for lastebil og kan brukes til å identifisere det lovlig.
2

Kontakt regjeringskvartalet i staten som er ansvarlig for utstedelse av kjøretøy titler. I noen stater, er denne avdelingen av motorvogner, i andre er det skatt samlere kontoret. Spørre om hvilke konkrete former du må fylle ut for å be om en kopi tittel. Disse skjemaene er tilgjengelig for nedlasting på nettet i de fleste stater.
3

Fyll ut søknaden for duplikat tittel med riktig informasjon om kjøretøyet. Send inn skjemaene, bevis på identifikasjon, bevis på utgivelsen av eventuelle heftelser på tittelen (hvis aktuelt) og en sjekk eller postanvisning for mengden av de dupliserte tittelen avgift i staten. Disse avgiftene varierer mye fra sted.

Du kan bli bedt om å fremlegge bevis på adresse hvis adressen der du for tiden bor ikke samsvarer med adressen på lastebilens registreringsnummer og tittel.
4

Vent noen uker til den nye tittelen kommer i posten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143074.html

Previous:
Next:

Trucks