Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er forskjellen i Styleside & Flareside Trucks ?

Pickup lastebil produsenter er i tung konkurranse i dag . For å holde modeller frisk, bilprodusentene ofte designe , redesign og stanse produksjonen av modeller basert på kjøpers trender . Ford Motor Co gir flareside og styleside seng design på sine full størrelse pickups å prøve å møte kundenes krav og behov . De flareside design funksjoner hevet ytre bakskjermene som strekker seg utover fra lastebilen . Den styleside design har en flat eksteriør med hjulet brønner plassert på innsiden. Flareside

Fords flareside design har blitt droppet og gjeninnført flere ganger , tett etter kjøperens trender . Den flareside design er funnet på Ford Ranger og F - 150 -modeller.
Styleside

Fords styleside lastebil seng i forhold til flareside design er mye mer elegant i utseende , men forbruker verdifull last plass . Den styleside design kan bli funnet i Fords F - 250 og F - 350 -modeller.
Bilder konkurrerende modeller

Chevrolet fleetside og stepside modeller , sammenlignbare i stil til Ford flareside og styleside , er funnet på sin Sierra og Silverado lastebiler. GMC wideside og fenderside stiler er tilgjengelige i C og K-serie pickups .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141311.html

Previous:
Next:

Trucks