Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Instruksjoner for Installere Brake Control på en F-150

En brems kontrolleren er en elektronisk enhet som automatisk koordinerer et slep bilens bremser med en tilhengerens elektriske bremser slik at de to systemene fungerer sammen når slepet bilens bremse-pedalen er. Noen lastebil produsenter tilbyr muligheten til en integrert brems kontrolleren fra fabrikken. Men det er mange Ford F-150 lastebiler som krever installasjon av en ettermarkedet bremsestyring for å kontrollere bremsene på tilhengeren under slep. Du trenger
Brake kontrolleren
Ford F-150 brems controller adapter sele
Håndholdt elektrisk drill
1/8-tommers borekronen
Phillips skrutrekker
2 8 - tommers zip bånd
Vis flere instruksjoner
en

Velg en plassering hvor bremsen kontrolleren ikke forstyrrer bruken av bremsepedalen eller gasspedalen og hvor kontrolleren kan enkelt nås i tilfelle kontrolleren må aktiveres manuelt.
2

Plasser kontrolleren festebrakett i den valgte plasseringen og markere de to monteringshullene.
3

bore to hull med 1/8 tommer borekronen, ta vare å ikke bore i noe bak festehull, for eksempel et ledningsnett eller varmeapparat slangen. Monter regulatoren braketten med medfølgende skruer.
4

Fest adapteren sele til brems kontrolleren. Selen tilkoblingen er på baksiden av kontrolleren.
5

Monter regulatoren på braketten med medfølgende skruer. Avhengig av plasseringen av kontrolleren, kan en stubby stjerneskrutrekker være nødvendig å sikre kontrolleren til braketten.
6

Finn bilens fabrikken brems kontrolleren forbindelse sele. På 1997 og nyere F-150s, er tilkoblingen sele plug vanligvis grå i fargen og ligger bak OBD-II-kontakt, som ligger nederst på dashbordet over gasspedalen. Koble adapteren sele til fabrikken brems kontrolleren stikkontakt.
7

Fest overflødig adapter sele ledninger med zip bånd slik at ingen del av selen kan gni på noen metall kantene og selen ikke forstyrrer med pedal drift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144075.html

Previous:
Next:

Trucks