Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2000 Dodge Dakota bremsen

Ifølge CarComplaints.com, brems problemer er de fjerde mest vanlige problemene oppleves av 2000 Dodge Dakota eiere. I tillegg til brems problemer, motor, kropp, hjuloppheng, girkasse og kjølesystem problemer er også ofte oppleves. Av problemene rapportert, stikker bremsene var den vanligste, fulgt av bremsekalipere og bolter stripping, minnes ABS varsellys aktivering og noen på brems komponenter. Stikker Bremser

I gjennomsnitt ble klager stikker bremser rapportert på 94.000 miles, og eierne betraktet problemet svært alvorlig - i snitt en 9.3 av 10 vurdering i henhold til eiere som har sendt inn klager. I ett rapportert tilfelle, stoppet bremsene fungerer helt mens bilen var i drift. Den felles enighet blant eierne var at bilens keramisk bremsesystem hadde skylden, og at bremsene spindel system laget erstatte brake guider unødvendig vanskelig.
Stripping Bremsekalippere og bolter

lett strippet brems bolter er vanlige problemer rapportert av Chrysler bileiere, og har vært registrert i Jeeps og andre Dodge modeller. Dette problemet er vanligvis finner på biler over 100 000 miles og gjennomsnitt $ 800 eller mer for å korrigere med deler kjøpt fra en forhandler. Også et alvorlig problem, kan strippet calipers redusere brems funksjonalitet eller føre dem til å mislykkes fullstendig.

ABS varsellampe Aktivisering

Noen Dodge Dakota eiere har rapportert aktivering til ABS varsellampe, som indikerer et tap av ABS-funksjonalitet og er vanligvis en indikator på et alvorlig problem. I de fleste biler som er utstyrt med ABS-varsellys, vil ABS deaktivere seg for å tillate normal bremsing. Men dette er fortsatt et alvorlig problem som ABS ikke vil være tilgjengelig i nødbremsing situasjoner. Til syvende og sist bør dette betyr at kjøretøyet er utrygt å betjene og bli inspisert av en mekaniker.
Tilbakekalling

Ifølge InternetAutoguide.com, ble en tilbakekalling utstedt av Chrysler for bakbrems slanger på ca 437 000 Dodge Dakota lastebiler produsert i 2000. Dette var en produksjonsfeil, skaper utilstrekkelig klaring mellom brems og de bakre aksel vent slanger. Andre brems komponent minnes inkluderer fremre venstre brems rør i noen enheter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141464.html

Previous:
Next:

Trucks