Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Make My Chevy Eksos Louder og Deeper

Noen Chevy bileiere ønsker ikke å dempe brøl av sine motorer og ser etter måter å forbedre lyden av sine biler. Å gjøre en eksos lyden høyere og dypere er bare et spørsmål om å erstatte lyddemper. Lyddempere designet for å slå motoren eksos sløyfe eksosen en gang eller to inni lyddemperen å døyve lyden. Den grunnleggende skjerf design som vil gjøre bilen lyden kraftigere er en gjennomgående lyddemperen. For DIY mekaniker, vil erstatte lyddemper være en rutinemessig operasjon fordi du allerede har grunnleggende kunnskap og verktøy til å utføre jobben. Du trenger:
Jack
Jack stands eller ramper
New skjerf
Baufil eller vinkelsliper med cutting wheel
Lengde på rør med samme diameter som eksosanlegg
skrutrekker eller nysgjerrige verktøyet
Sveiseapparat
vått håndkle
Vis flere instruksjoner
en

Jekk opp bilen høyt opp fra bakken slik at du vil ha tilstrekkelig plass til å arbeide rundt det bakre eksos området. Ikke stol på jack å støtte bilen. Bruk bukker eller ramper for å støtte opp bilen.
2

Test plasseringen av nye skjerf, plassere den ved siden av plasseringen av den opprinnelige lyddemperen. Du må kanskje kutte ut eller legge til noen deler av pipe, avhengig av lengden av den nye lyddemperen. Legg merke til plasseringen av lyddemperen hengeren og tuppen av den nye lyddemperen. Du bør plassere eksos spissen i den opprinnelige fabrikken posisjon.
3

Klipp av fabrikken skjerf med baufil eller vinkelsliper om 2 til 3 inches før lyddemperen kroppen. Legg merke til den omtrentlige plasseringen av skjerf henger fanen eller krok fordi du er nødt til å ha en lignende fane eller kroken på ny lyddemper. Bruk en skrutrekker til å lirke ut O-ringene eller foringer som holder lyddemperen til bilens kroppen;. Sette dem til side for senere bruk
4

Plasser erstatning eksospotte og markere området der hengeren Kategorien bør plasseres på den nye lyddemperen hvis det er ingen. Fjern etiketten fra fabrikken eksospotte og sveise det på den nye lyddemperen. Alternativt kan du dikte opp en ny krok eller fanen (eller en stropp rundt lyddemperen kroppen). Universell passform lyddempere vil mest sannsynlig ikke har noen, mens en direkte erstatning lyddemper for en bestemt bilmodell vil ha den nødvendige hengeren kategorien.
5

Plasser et vått håndkle over eksosrøret området slik at ingen gnister kan nå gasstanken.
6

Sveis lengden på eksosrøret til erstatning lyddemperen. Pass på at rørene er helsveiset sammen slik at ingen lekkasjer vil oppstå fra dette stedet. Det vil være en kilde til røyk inn i bilen hvis det er enda en liten lekkasje.
7

Trekk til O-ringer eller foringer tilbake rundt lyddemperen rør og kjøretøyet ramme for å sikre lyddemperen på plass .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144354.html

Previous:
Next:

Trucks