Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan endre en Back Brakeline på en Ford F150

De brakelines er en av de viktigste komponentene i bremsesystemet på en Ford F-150. Normal slitasje kan føre til at brakelines å svekkes over tid - rust er den vanligste måten at de brytes ned. En defekt brakeline kan alvorlig kompromittere ditt lastebilens bremsesystem, setter deg i fare når du kjører. Du kan spare tid og penger ved å erstatte dine brakelines i din egen garasje, slik at lastebilens bremsesystem forblir sunn. Du trenger
Jack
Jack står
Stikknøkkel
Pan
Tube-bøying maskin
Bremsevæske
Vis flere instruksjoner
1

Finn de to brakelines på baksiden av din F-150. Se etter to viktige steder hvor du kan finne skader, slik som rust eller punkteringer, til brakelines: punktet der hjulet sylinderen og bremsing mekanisme møtes, og langs den bakre rammen av lastebilen, hvor brakelines kjøre fra høyre hjul sylinder til venstre hjul sylinder.
2

Hev baksiden av F-150 med en jack. Place bukker under differensial og senk lastebilen opp på tribunen for støtte. Bruk en pipenøkkel til å fjerne boltene som holder brakeline at du tar til rammen av lastebilen. Disse boltene er på akselen, lenger inn fra hvor brakeline kobles til bremsing mekanisme
3

Plasser en panne direkte under boltene og trekk brakeline bort fra aksel;. Lekker brems væske vil falle ned i pannen. Etter at du har fjernet aksel brakeline bolter, flytte tilbake mot hjulet sylinder, hvor du vil se flere bolter som fester brakeline. Fjern disse boltene, og du vil være i stand til å trekke brakeline bort fra rammen av kjøretøyet.
4

Bruk en tube bøyemaskiner å danne en ny brakeline, bruker den gamle brakeline som modell for Dannelsen av en ny en. Fest den nye brakeline til rammen av bilen ved hjelp av en pipenøkkel for å sikre de akselbolter, deretter feste hjulet sylinder bolter.
5

Hev baksiden av F-150 med jekken. Fjern bukker og senke bilen til bakken. Luft bremsene for å sikre at systemet fungerer som det skal og at det ikke er luft til stede i bremsesystemet. Legg bremsevæske etter behov før du kjører lastebil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143837.html

Previous:
Next:

Trucks