Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Juster en Trailer & Truck

Ved sleping en femte hjulet eller stikk mottaker trailer med en lastebil er det viktig å få trailer og lastebil stikk justert. Ved hjelp av en "spotter" - en assistent som leder deg som din tilbake lastebil opp - er avgjørende i riktig samkjøre de to deler av utstyret. Det er to forskjellige stiler av trailer vedlegg: Hengerfeste mottakere og Goosenecks. Prosessen for å justere trailer vedlegg er den samme, det er bare selve vedlegg som er annerledes. Du trenger
Sidespeil på trekkvognen
Vis flere instruksjoner
en

koordinere en rekke håndsignaler med spotter. For eksempel spotter bruker slep hender beveger seg bakover for å indikere lastebil må fortsette å sikkerhetskopiere, eller skyve en flat palm venstre eller høyre for å indikere lastebil behov for å gå til venstre eller høyre.
2

Plasser spotter til høyre side av lastebilen, i nærheten av trekkrok arm. Sitt i lastebilsjåfør sete og se inn i side-visning speilet for å sikre at du har synet av spotter. Rull ned vinduet på førersiden av bilen.
3

Tilbake lastebilen opp sakte til draget arm på tilhengeren. Se spotter anvisninger. Ikke overskrid en hastighet på 2 mph som du tilbake lastebil til tilhengeren armen.
4

Følg spotter retninger og bringe lastebilens stikk mottaker så nær trailer arm som mulig. Dersom kjøretøyet er slått av en eller to inches fra side til side eller framover og bakover, er det greit. Skyv armen så det er over vanskelighet eller mottaker i bilen.
5

Fest tilhengeren og plug wire lys plugger danne lastebil og trailer sammen. Tildele spotter å stå bak hengeren som du teste signalet og bremselys.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144149.html

Previous:
Next:

Trucks