Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan å demontere den Dash av en Ford F150

Prosessen med å fjerne dashbordet fra Ford F-150 lastebil er ikke veldig komplisert, men det kan ta godt over en time å utføre. F-150-oversikten består av mange dash paneler, hver holdt på plass av skruer. F-150-oversikten må demonteres i en bestemt rekkefølge, ellers kan du skade dashbordet. Du trenger en stjerneskrutrekker og en flat skrutrekker for å fjerne dashbordet på din F-150. Du trenger
Stikknøkkel
Phillips skrutrekker Vis
Spårskruvmejsel
Mer Instruksjoner
en

Snu F-150 er motoren av og åpne panseret . Fjern minuspolen fra batteriet med en pipenøkkel for å deaktivere kollisjonsputer.
2

Fjern de fire skruene som sitter på toppen av førerens side av dashbordet og de to skruene som ligger rett over styringen hjul, med en stjerneskrutrekker.
3

Fjern spark paneler fra både førersiden og passasjersiden av bilens interiør. Avinstaller de to skruene som fester hvert spark panel på plass, og sette inn en flat skrutrekker inn i kanten av kick panel å lirke den av.
4

Fjern de fire sikkerhetslåser skruene som holder senteret dashboard panel i sted (det er en sikkerhet skrue i hvert hjørne av sentrum dashbordet).
5

Åpne hanskerommet og fjern de to skruene som holder den på dashbordet, ved hjelp av en stjerneskrutrekker. Fjern hanskerommet. Fjern de to skruene som fester dashbordet trim på passasjersiden på bilen. Lirk av dashbordet med flat skrutrekker.
6

Sett flat skrutrekker i mellom dashbordet og bilen. Lirke opp for å begynne å trekke den av kjøretøyet. Arbeid flat skrutrekker rundt kanten av dashbordet, spratt ut noen klipp du kan komme over. Det er totalt 12 klipp som fester dashbordet til F-150. Når klippene er poppet ut, vil dashbordet kommer av lastebilen lett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143405.html

Previous:
Next:

Trucks