Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Sammenligning av Honda Ridgeline Vs. Chevrolet Avalanche

The Honda Ridgeline og Chevrolet Avalanche har begge 2011-modeller som inkluderer sikkerhet og spesielle funksjoner som er unike for disse modellene. Chevy Avalanche tilbyr mer hestekrefter og funksjoner som ikke finnes i Honda Ridgeline. De ekstra funksjonene kommer med en høyere prislapp, men med startpris på en Avalanche om $ 7000 høyere enn for en Ridgeline. Koste

Ifølge selskapets nettsider for Honda Ridgeline og Chevy Avalanche, den foreslåtte starter prisen for Ridgeline er $ 28 900, mens den foreslåtte starter prisen for Avalanche er $ 36110. Som valgfrie funksjoner er lagt til, slik som navigasjonssystemer og ulike stiler av seter, vil grunnprisen øke.
Fuel Efficiency

Honda Ridgeline og Chevy Avalanche har begge lignende kilometer per gallon tall, med Chevy faring litt bedre. Den Ridgeline får 15 mpg i byen og 20 mpg på motorveien, mens Avalanche få 15 mpg i byen og 21 mpg på motorveien.
Safety Features

Honda Ridgeline har flere sikkerhetsmekanismer, inkludert et dekk-pressure monitor, minst seks kollisjonsputer, og et kjøretøy Stability Assist system som inkluderer jernbane. Chevy Avalanche har også et dekk-pressure monitor, samt tilgjengelige OnStar tjenester. I likhet med Ridgeline, har Avalanche en lignende stabilitet system kalt stabilitrak. The Avalanche har også kollisjonsputer plassert på både fører-og passasjersiden.
Spesielle funksjoner

Honda Ridgeline seter fem passasjerer, mens Avalanche har nok plass til fem eller seks passasjerer. The Avalanche også kan forvandle seg til en pickup, redusere antall passasjerseter, men økende lasten området for transport av varer i sengen.

Ifølge Honda nettsted, har Ridgeline en 1546-lb. nyttelast og en integrert klasse 3 trekkrok.

The Avalanche, derimot, har en spesiell funksjon hvor lastebilen kan kjøre på E85 i tillegg til standard blyfri bensin. E85 er en kombinasjon av etanol og bensin, og er mer miljøvennlig.
Truck Strength

Honda Ridgeline har en 3,5-liters V6-motor, mens Chevy Avalanche har en 5,3-liters V8-motor. Den Ridgeline har 250 hestekrefter, mens Avalanche har 320. Den Ridgeline har også en 5000-lb. slepekapasitet, mens Avalanche kan taue £ 8100

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141789.html

Previous:
Next:

Trucks