Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Mud Flap Forskrift for 1/2 tonns lastebiler

Half-tonns lastebiler er forbruker kjøretøy designet for å hale eller slep masse over 1000 kg. Mange halv-tonns lastebiler er produsert med innebygd i skvettlapper for å forhindre farlig spray av stein, gjørme, skitt og rusk. I USA er det ingen føderale regler for størrelse og plassering av skvettlapper på lastebiler. Mange stater, men har mud klaff regelverk som varierer basert på lastebil størrelse og slepekapasitet. De skvettlapper tilbys av halv tonn lastebil produsenter er ofte ikke spesifikt regulert av staten der de er laget. Mud Flap Størrelse Forskrift

Selv om det ikke er noen standard nasjonal regulering for skvettlapper på halv-tonns lastebiler, det er en generell enighet om mud klaff størrelse for maksimal effektivitet. Den lekanten størrelse er også relativt til den avstand som lekanten er montert til dekket. Størrelsen av den nødvendige lekanten vil avta jo lenger den er montert til dekket. En generell tommelfingerregel for lekanten størrelse er at den vertikale lengde av gjørmen klaff bør ikke være mindre enn 1/3 av den horisontale avstand fra midten av dekket til hvor slammet klaffen er montert.

Plassering av Mud Flap Montering Forskrift

Igjen, det er ingen spesielle regler om den aktuelle plasseringen av mud klaff fester. Bestemme avstand fra hjulet ditt godt til baksiden av lastebilen din kan hjelpe deg å avgjøre riktig sted. Plasseringen av lekanten montering er avhengig av størrelsen av gjørmen klaff du bruker. Mange sjåfører bestemme plasseringen av sine mud klaff fester basert på estetiske beslutninger. For eksempel vil driverne ved hjelp av skvettlapper med et design på dem ofte velger å montere sine skvettlapper nærmere hjulet godt å tillate en større mud klaff.
Andre Mud Flap forordning Informasjon

mud klaff produsenter tilbyr en rekke alternativer for halv-tonns lastebiler, og mangel på føderale forskrifter for skvettlapper tillate forbrukeren å dra nytte av en rekke alternativer. Mange produsenter har mulighet for å tilpasse skvettlapper med et bilde, slik som den populære kvinnelige silhuetten. I tillegg er visse produsenter også gjør justerbare fester for skvettlapper, slik at drivere for å justere plasseringen av skvettlapper etter behov. Dette kan brukes til å endre størrelsen på mud klaff for å falle sammen med delstaten forskrifter hvis du kjører bilen i flere stater.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143724.html

Previous:
Next:

Trucks