Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan endre en Speedometer på en 2004 Toyota 4x4 Truck

En speedometer er en måler plassert på dashbordet i en bil som viser måling av hastigheten et kjøretøy er på reise. Speedometeret er en viktig komponent til bilens sikker drift under kjøring. Det også er uunnværlig for å hjelpe en sjåfør monitor bilens hastighet og overholde fartsgrensen forskrifter. Det er ikke mange typer speedometer problemer bortsett fra en defekt nål. Hvis du ønsker å endre speedometeret i bilen din, er prosessen relativt enkel. Du trenger
Wrench
Fastnøkkel
Phillips-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern kabelen fra minuspolen for å unngå en kortslutning mens du arbeider på kjøretøyet. Bøye kabelen godt unna slik at det ikke berører batteriet.
2

Finn festeskruene på instrumentpanelet som ligger rett bak rattet. Fjern skruene som er plassert rundt den ytre kanten av instrumentpanelet og dra enheten ut og opp, men ikke fjerne den.
3

Finn enkelt kabel som går fra baksiden av speedometer og koble den ved å løsne den integrerte mutteren med en fastnøkkel. Løsne skruene som kobler speedometeret til baksiden av instrumentpanelet, trekk ut den gamle speedometer og sett den til side.
4

Åpne opp den nye speedometer ved å ta godt tak i ryggen saken og kronglete den åpen. Sett den medfølgende lyspære i lett montering kontakten og lukk speedometer.
5

Plasser den nye speedometer inn i åpningen på baksiden av instrumentpanelet og installere festeskruene. Sett speedometer kabelen inn i nye speedometer og bruke fastnøkkel til å stramme den integrerte mutter.
6

Skyv instrumentpanelet tilbake på plass og monter skruene. Fest kabelen til minuspolen, start motoren og følg speedometer produsentens instruksjoner for kalibrering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144280.html

Previous:
Next:

Trucks