Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner en Solid Bed Liner

En seng liner er en stor matte som sitter på sengen av pickup lastebil. Hensikten med en seng liner er lik hensikten med gulvmatter i det indre av lastebilen: Det hindrer smuss og rusk fra berøre bunnen av lasteplanet. Det hindrer også bunnen av lastebilen din fra å bli ripete av elementene som det bærer. De fleste bed liners består av gummi eller plast, eller blandinger av begge, slik at de gir en grad av demping for elementene i baksiden av lastebilen din, samt en sklisikker gulv. En Rugged Liner refererer til en seng liner produsert av et bestemt selskap ved samme navn. Du trenger
Flathead skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Løft Rugged Liner noen få inches av baksiden av lastebilen uten å fjerne den fra klippene. Riste den litt for å sjekke hvor løs eller tett klippene holder den på plass.
2

Skyv flat ledet skrutrekker under sengen liner så det er rørende en av klippene. Skyv den flate delen av skrutrekkeren i mellom bunnen av klippet, og en av de buede delene.
3

Trekk skrutrekker mot deg som du løfter opp sengen liner. Du må kanskje fikle med den nøyaktige plasseringen av skrutrekkeren din så klippet unhooks. Når klippet unhooks, bør du høre en svak "klikk" lyd. Gjenta med resten av klippene. Når alle klippene er ugjort, kan du trekke duken rett utenfor seng av lastebilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141262.html

Previous:
Next:

Trucks