Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan du lagrer en Diesel Truck

Hvis du ikke skal bruke diesel lastebil for en stund, men foretrekker å holde på det, ville du trenger å lagre den. Bare parkering det for et år eller to, skjønt, er en oppskrift for slitasje. For å sikre din lastebil er bevart, må du lagre den riktig. Dette krever en del forarbeid, både for å finne en passende lagringsplass og for å forberede selve kjøretøyet. Diesel lastebiler ikke presentere noen spesielle utfordringer når det gjelder lagring, prosedyrene du vil bruke for en bil vil fungere like godt for en diesel lastebil. Instruksjoner
en

Finn en plass til å lagre din lastebil. Hvis du har en plass i ditt hjem garasje, er dette ideelt. Hvis ikke, se deg rundt for utleie mellomrom med egenskapene til en garasje: en stikkontakt, en konkret pad, og enkel tilgang. Større lagringsenheter på self-storage bedrifter vil generelt fungerer godt for dette.
2

Klargjør plass. Feie det så rent som mulig, og deretter legge ned en stor plast dråpe ark eller del av dampsperre.
3

Endre alle lastebilens motor væsker. Dette betyr kjølevæske, motorolje som dieselmotorer har fortsatt å smøre noen deler som ikke er smurt av olje i drivstoff, bremsevæske, girolje og vindusvisker væske. Hvis du ikke er komfortabel å endre disse selv, ta med bilen til en mekaniker.
4

Fyll bensintanken med diesel og drivstoff-system stabilisator. Å ha en full tank vil forhindre at drivstoffsystemet fra rusting mens lastebil er i lagring, og presse vann ut av drivstoff linjer. Drivstoff stabilisator er et tilsetningsstoff som du kan helle i tanken din som vil bidra til å bevare drivstoff som det sitter i lagring. Følg instruksjonene på pakken;. Du vil generelt ha for å kjøre motoren en kort stund etter helle stabilisator i tanken
5

Clean lastebilen svært grundig, både på innsiden og utsiden. Støv, vakuum, og vaske det indre, og skrubbe all smuss fra utsiden. Vær nøye med å tørke bilen etter rengjøring. Gjort det bra, vil dette beskytte lastebilen fra mugg og jordslag.
6

Påfør et tykt lag med voks til hver utvendig malt overflate. Du trenger noen myke kluter å gni voks opp på lasteplanet. Omfatter områder du kanskje normalt hopper, for eksempel døren dørstolper og undersiden av panseret. Hvis du har krom beslag, polere dem også.
7

Park lastebilen overtop av plast i ditt lagringsområde.
8

Sett lastebil opp på jack står. For å gjøre dette, bruker en pumpe jack å løfte opp hvert hjørne suksessivt, deretter settes en jack stå under rammen for å støtte hjørnet når pumpen er fjernet. Å få lastebilen opp fra bakken på denne måten vil beskytte fjæring og unngå iført dekkene ned ujevnt.
9

Rådfør deg for å finne ledningsnettet for din drivstoffpumpe. Start lastebil, trekk sele, og dette vil føre til at motoren dø som drivstoffpumpe mister trykket, og vil sikre at det ikke er noe trykk igjen i selve pumpen
10

Shove stålull. inn i eksosrøret og andre åpninger på lastebilen. Dette vil holde gnagere ut av din lastebil og motoren.
11

Sett lastebil i nøytral og slipper parkeringsbremsen, som ellers sikring på plass over lang lagring.
12

Koble fra og fjern batteriet fra motorrommet, og deretter slå panseret.
13

Trekk opp kantene av presenning og pakk dem rundt den nedre halvdelen av lastebilen. Dette vil beskytte den mot fuktighet diffundere fra gulvet. Tape folien på plass, eller putt den i lastebilens dører.
14

Dekk øverste halvdelen av lastebil med et cover laget av pustende stoff. Du kan være i stand til å kjøpe en montert på lastebilen din, ellers se etter en tykk og gjennomtrengelig teppe. Din lastebil er nå klar for lagring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143974.html

Previous:
Next:

Trucks