Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1985 Chevrolet S10 Spesifikasjoner

Chevrolet divisjon i General Motors introduserte sin S10 pickup lastebil i 1982. Med S10, ment Chevy å direkte konkurrere med Nissan og Toyota, som ble etablert i den kompakte lastebil markedet. Med en komfortabel hytte og myk gange, ble S10 markedsført av Chevy som et rekreasjons livsstil kjøretøy snarere enn en typisk arbeid lastebil. Produksjon av S10 fortsatte frem til 2004, da den ble erstattet av Chevy Colorado, en kompakt-til-mellomstor lastebil med større dimensjoner. 1985 Chevy S10 var praktisk talt uendret fra 1984-modellen, med unntak for en ny motor tilbudet og noen mindre utvendige endringer. Motor

Fire-hjulsdrevne Chevy S10 lastebiler mottatt en ny standard motor for 1985 årsmodell: en 2,5-liter, toppventil in-line fire med 92 hestekrefter, kjent som "Iron Duke . " Tilgjengelig på to-wheel-drive og fire-hjulsdrevne S10s var en 2,0-liter, toppventil in-line fire motor med 82 hestekrefter, og en 2,8-liter, toppventil V-6 motor med 110 hestekrefter. I tillegg hadde Chevy S10 muligheten til en Isuzu-bygget dieselmotor. Dette var en 2,2-liters in-line fire diesel, skåret på 62 hestekrefter. De to-wheel-drive S10 hadde en EPA gass kjørelengde vurdering av 20 miles per gallon i byen og 27 mpg på motorveien.
Drivverk

1985 Chevy S10 pickup hadde en standard fire-trinns manuell girkasse, med mulighet for en tre-trinns automatisk girkasse. En fem-trinns manuell girkasse var tilgjengelig med fire-sylindrede motorer. S10 hadde en konvensjonell stige ramme og en uavhengig forhjulsoppheng består av doble A-armer og torsjon barer, mens bakhjulsopphenget besto av en solid aksel og semi-elliptisk bladfjærer. En valgfri sportsunderstell var tilgjengelig for de to-wheel-drive, kort akselavstand modeller. Resirkuleringsanlegg ball styringsgruppe ble omtalt på lastebilen, samt skivebremser foran og bak trommelbremser. Radialdekk kom standard på alle S10-modeller.
Farge og Interiør

Endringer i utsiden av Chevy S10 inkluderte nye fender merker og en nydesignet bakluke, med "Chevrolet" navnet til den ene siden. S10 vanlig drosje modellen ble tilbudt med enten en 108.3-tommers eller 117,9-tommers akselavstand. En utvidet cab modell med 122,9-tommers akselavstand var også tilgjengelig, med hopp seter i bak for ekstra passasjer sitteplasser. S10 kom i en valgfri Tahoe trim, en top-of-the-line pakke som inkluderte en komplett måle system og bøtte seter. To-tone maling ble også tilbudt som et alternativ.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143559.html

Previous:
Next:

Trucks