Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan å sikte snøplogen kjørelys

Justere snøplogen frontlykter riktig er viktig. Den hjelper deg mål mer effektivt på snøen du prøver å fjerne, og det kan bidra til å redusere sjansene for en ulykke på jobben. Faktisk, i noen kommuner, er riktig frontlys sikting loven. Selv om ikke, kunne en ulykke som resulterer i en skade eller tap av liv fordi du ikke vinkle lysene riktig resultere i en rettssak. Du trenger
Marker
Tape
Luftpumpe
Air måle
Vann
Soap
tørking håndkle
Vis flere instruksjoner

1

Plasser kjøretøyet omtrent 25 meter foran en flate som kan virke som en skjerm, slik som en garasjeport. Juster skjermen i 90 graders vinkel til både bakken og snøplogen lastebil.
2

Hev snøplogen blad.
3

Rengjør lykteglass . Bruk rent vann og såpe.
4

Marker en vertikal linje på skjermen eller garasjeporten. Bruk et stykke svart tape, eller en midlertidig markør. Plasser dette merket rett foran bilens sentrum.
5

Gjør ytterligere to vertikale linjer. Offset disse linjene 20,5 inches fra første replikk. Dette vil representere avstanden mellom de to snøplogen frontlykter.
6

Mål avstanden mellom bakken og sentrum av frontlyktene. Tegn en horisontal linje på skjermen på den høyden. Markere en ny horisontal linje under den første.
7

Sjekk din hodelykt funksjon. Bruk hodelykt kontroll knott. Dra den ut for å sjekke høye, middels og lave bjelker å sørge for at de er funksjonelle. Hvis hodelykt pærer må byttes, sjekk dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143532.html

Previous:
Next:

Trucks