Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik fjerner GMC bakluke Emblems

De fleste GMC lastebiler har metall logoer og emblemer på sine tailgates. Men noen lastebil eiere foretrekker at deres lastebiler være fri for emblemer. Noen liker ikke "gratis reklame" aspekt av det, mens andre rett og slett foretrekker en ren, ryddig utseende. Hvis du ønsker å fjerne emblemer fra GMC bakluke, trenger du ikke å betale en auto body shop å gjøre det for deg. Med litt kunnskap og noen verktøy du sannsynligvis allerede har i hjemmet ditt, kan du gjøre det selv. Du trenger
Blow tørketrommel
Lim løsemiddel
Tanntråd
Clean klutepapir
Rubbing alkohol
Vis flere instruksjoner
en

Snu hårføner på høy og blåse varm luft på emblem i ca tre eller fire minutter. Varmen fra hårføner vil myke opp limet og gjøre det lettere å fjerne emblem. Parkere bilen utenfor på en varm, solrik dag kan også gjøre susen. Hvis du går denne ruten i stedet for å bruke en hårføner, sørg for at du plasserer din lastebil slik at solen skinner direkte på emblem. La den stå i sola i 20 eller 30 minutter, slik at emblemet blir veldig varm.
2

Spray eller DAB lim løsemiddel rundt kantene på emblem. Prøv å få løsemiddel bak emblem, hvis mulig.
3

Klipp en lengde av tanntråd ca 2 meter lang. Pakk den ene enden rundt venstre hånd, og den andre enden rundt høyre hånd. Skyv tanntråd bak emblem, og bruke en saging bevegelse for å skjære gjennom limet.
4

Fjern eventuelt lim som er igjen på bakluken ved å helle en liten mengde lim løsemidler på bomullspapir og rubbing. Hvis limet er sta, må du kanskje la løsemiddel sitte på limet i noen minutter, eller gjenta dette trinnet flere ganger.
5

Hell en liten mengde rensevæske på en ren hjørne av fille, og tørk vekk fettrester at limet løsemiddel har igjen på bakluken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143343.html

Previous:
Next:

Trucks