Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

2003 Silverado Suspension Problemer

Introdusert i 1998, er Chevrolet Silverado en full-size pick-up truck tilgjengelig i vanlige, utvidet og mannskap førerhus. Selv om Silverado er en Consumer Reports Top Pick, det er ikke fritatt fra problemer. Spesielt lider 2003 Silverado fra flere suspensjon problemer. Suspensjon Støy

Drivers indikert mange problemer med "rasling" og "knirkende" lyder kommer fra Silverado front end. Lyden kan oppstå når du setter foten på pause eller slå hjul.
Suspension Vibrasjon

Silverado drivere også indikert problemer med front-end vibrasjoner som oppstår når bremsen er ansatt og når du kjører over bumpier overflater. I tillegg kan vibrasjoner også merkes når du dreier på rattet til en av sidene.
Nike Air Compression

Drivers indikerte problemer med Silverado er luft komprimering system, som bruker luft i stedet for tradisjonelle stjele fjærer. Komprimering svikt kan resultere i Silverado dårlig absorbere humper i veien.
Solution
p Hvis du opplever suspensjon problemer, er ett alternativ en front-end justering som kostnader ca $ 70 som i 2011. Hvis problemet vedvarer, kan nye luft sjokk og struts være nødvendig, som koster ca $ 248 til $ 396 for deler og arbeid som i 2011. Et annet alternativ, en ny suspensjon kit, varierer mellom $ 250 og $ 2000 som i 2011 for deler avhengig av Silverado modell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143941.html

Previous:
Next:

Trucks