Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Steel Vs. Air Springs for lastebiler

Du har sett dem på store bevegelige lastebiler og 18-wheelers: ". Air Ride Suspension" skilt som sier, Noen store bobil selv har suspensjoner som senker dem, kamel-lignende, nærmere bakken for inn-og utstigning. Oftest, men lastebiler som trenger hjelper fjærer er gjenstand for dette emnet. Fabrikken suspensjon design dekker de fleste standard bruk, men i motsetning til biler, lastebiler ofte brukt til å utføre arbeid, for eksempel hauling last eller tilhenger. Å vite hva helper våren alternativer finnes, hvordan de oppfører seg og hva de krever kan hjelpe deg å ta beslutninger som passer din situasjon. Konstant rate bladfjærer

bladfjærer er U-bolt-bundet stabler av flatt stål plater laget for å bøye milliarder av ganger i løpet av levetiden til produktet. Men noen ganger brukt på forsiden av en lastebil, mer enn 90 prosent av tiden de kan bli funnet på baksiden. Bladfjærer er modulære, de kan enkelt legges til eller endres. Hva definerer konstant rate fjærer er at deres bærende springiness skyver tilbake opp på en belastning på vårens nominell kapasitet hele tiden, uansett hvor lett eller tung last. De er pålitelige, men turen kan være harde når de ikke er lastet eller lastet lett. Noen konstant rate fjærer kan justeres ved å flytte på U-boltene.
Progressive Rate Leaf Springs

Denne typen våren ser ut som en konstant rate våren, men er laget for å skyver lett på en lett belastning og hardt på en tung belastning. Selv om dyrere, hvis valgt innenfor et passende lastområdet for tiltenkt bruk, har de ikke trenger å bli justert og gir en bedre tur enn konstant rate fjærer.
Coil Springs Hoteller

Spiralfjærer kan ikke endres i forhold til bæreevne, bare erstattet. Spoler brukes ofte rundt McPherson struts å øke bæreevnen. To typer finnes: konstant og progressiv sats. Selv spiralfjærer på egenhånd er billigere enn bladfjærer, de er laget for å fungere sammen med andre suspensjon deler som ikke er nødvendig med bladfjærer.
Air Springs

luftfjærer brukes oftest i tandem med de andre to typer fjærer. Luftfjærer består av svært tykke sylindriske eller innfløkt luft blærer med topp og bunn streik og vedlegg plater, fylle ventiler og forlengelse linjer som tillater justering eksternt. Manuelle fylle ventiler vanligvis bor i nærheten av lisensen plate på bakre støtfanger. On-board automatisk justering kompressorer som kan forstand og justere bilens nivå er også tilgjengelig. Luftfjærer tilby en jevnere kjøring fordi luft, i motsetning til stål, er en komprimerbar medium som overfører mindre vibrasjoner fra aksel til kroppen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/143940.html

Previous:
Next:

Trucks