Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Caterpillar 3406 Diesel Engine Specs

Caterpillar Inc. har vært en ledende produsent av anleggs-og gruveutstyr i over 80 år. Caterpillar produserer diesel og naturgass motorer, samt industrielle gassturbiner. The Caterpillar 3406 dieselmotoren ble produsert i ulike modeller for bruk i en rekke applikasjoner, inkludert marine, konkurransedyktig og all-purpose bruksområder. Stempler og HK

Spesifikasjoner for stempel for alle formål bruk, 725 hestekrefter, 935 kubikk tommers skjerm med høy ytelse Caterpillar 3406B motor inkluderer 5,5-tommers bar og 14.6:1 komprimering. Kronen av stempelet er smidd stål, støpt aluminium med et skjørt. Den portert hode er polert og ventilene er av stål og har tre vinklede seter. Konkurransen /street modell av Caterpillar 3406B motoren er 964 cubic inches og produserer 1000 hestekrefter.
Veivaksel og Fuel

veivakselen er balansert med en 6,7 tommers hjerneslag. Motoren har et 11. 5 mm fat innsprøytningssystem og en elektrisk drivstoffpumpe. Motorens doble drivstoff-filtre er hi-effektivitet med væskefylte gauge, mens Drivstoffslangene er sammensatt av rustfritt stål flettet med teflon. Fuel er levert via vinklede brenseldysene.
Cam og Block

cam lagrene er laget av rustfritt stål og aluminium tre-metall Babbitt. Babbitt metall refererer til en gruppe av legeringer som er sammensatt av tinn, kobber og andre metalliske elementer. Kammene på konkurranse /street 3406B motor har en titan-nitrat belegg og er kuttet med lengre varighet eksos fliker. Blokken dekk er maskinen malt. Telleren og linjen boringer er kuttet fra øvre presspasning linjer.
Andre 3406B spesifikasjoner

stenger av denne motoren er skutt peened. De er et balansert sett av stenger som er beslaglagt med messing foringer. Motoren kan levere opptil 600 hestekrefter når hjulene er på havnivå og utendørs dagtemperatur er 70 ° F. eksos temperatur for denne motoren er 190 grader vanntemperatur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142098.html

Previous:
Next:

Trucks