Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Sett Throttle Position Sensor System i GMC Kjøretøy

GMC biler begynte å bruke gass stilling sensorer i midten av 1980-tallet da datastyrte motor kontrollene ble innført. Av alle sensorene på motoren, er det gass stilling sensor den eneste som kommuniserer driver innspill til datamaskinen. Når gasspedalen beveger seg, beveger throttle sensoren også i direkte respons til sjåføren kommandoer. Etter hvert som gassen beveger seg, er et spenningssignal som varierer fra 0,5 volt til 5,0 volt til motorens datamaskin. Hvis sensoren svikter, datamaskinen har noen presis kontroll over motoren brenseltilførselsrør. Skifte sensor er viktig for god ytelse. Du trenger
1/4-tommers socket satt
Voltmeter
Wire-pierce sonder
Vis flere instruksjoner
en

Slå av motoren og heve panseret av GMC kjøretøyet. I de fleste tilfeller, fjerne luftfilter som dekker spjeldhus. Finn gasspedalen kobling. Rett overfor gasspaken, på motsatt side av spjeldhus, er gass stilling sensor plassert. Det bolter over strupeplaten akselen og har tre ledninger koblet med en snap-in plug. La batteriet være koblet. Presise sensorspenning justeringer er nødvendig når den nye sensoren er installert.
2

Trekk throttle sensor ved å løfte opp pluggen klipp og trekke direkte tilbake på kontakten. Unbolt sensoren ved hjelp av en stikkontakt for å passe de små bolter. Disse er låst i med tråd lås sammensatte, så vær nøye med å holde jevnt trykk og ikke stripe hodene på boltene.
3

Sett inn en ny sensor og passer løselig festeboltene på plass, Notice hvordan skruehullene på sensoren er spor. Stram boltene akkurat nok til at den nye sensoren til lett flytte frem og tilbake for endelig justering. Plugg inn sensor kontakten og klippet ledningen-piercing sonder på sentrum og venstre wire. Slå på tenningen og sett voltmeter til 12-volts skala. Juster gass sensor, med gasshåndtaket helt lukket, til 0,5 volt. Stram de små bolter.
4

Bytt luftfilter og lavere panseret. Start GMC og utføre en prøvetur for å være sikker på at systemet fungerer som den skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142713.html

Previous:
Next:

Trucks