Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte Lug Studs i en 1997 Ford F150

En 1997 Ford F-150 lug stud er laget for å holde både rotor og felgen med et montert dekk på bilen aksel. En erstatning lug stud kan være en aksje fabrikk type, en skreddersydd chrome stud eller en lengre stud for montering større felger og dekk. Uansett hvilken stud du velger, de er alle erstattet i hovedsak på samme måte. Bare vær ekstra forsiktig når du håndterer krom pigger, som forkromming er utsatt for å bli sprukket og skadet. Du trenger
Jack
Jack står
Fryser
Hammer
Spray lube
hjulmutternøkkel
Skiver
Vis flere instruksjoner

1

Park F-150 på flat mark. Hev lastebil med en jack. Senk lastebilen opp på bukker for støtte. Skru til mutrene som monteres felgen på hjulet for å få tilgang til de slepe studs. Trekk dekket av å avdekke alle de slepe studs. Drei rattet i Ford F-150 innover for å gi bedre tilgang til studs.
2

Plasser den nye F-150 slepe stud i en fryser for å krympe metall. Dette vil gjøre slepe stud litt mindre i diameter, som gir mulighet for enklere installasjon.
3

Spray tappen stud må fjernes med en vanlig penetrerende smøremiddel. Begynn å banke hodet av slepe med hammer og slo den fast om nødvendig, for å løsne den fra montering hullet. Siden alle lug studs holdes på plass av friksjon, fortsetter slående og trykke hodet på lug til den faller ut.
4

Trekk den nye slepe stud ut av fryseren og spray det med penetrerende olje .
5

Plasser den nye stud i slepe montering hullet, presser det inn så langt den går fra bak rattet. Hold den på plass med fingrene.
6

Stack skiver bort på lug inntil gjengene på lug begynner å bli dekket. Mens han fortsatt holder slepe med fingrene, tråden en vanlig lug mutter på stud trådene til mutteren hviler mot stablet vaskemaskin.
7

Sett slepe stud i en hjulmutternøkkel og begynne å stramme ned stud. Stram lug stud stadig ennå fast til skikkelig på plass slepe stud på plass. Fordi det har vært frosset, vil det setet ganske enkelt med et minimum av å snu kraften fra den hjulmutternøkkel. Når metallet utvider seg når det varmes til romtemperatur, vil stud bli sittende solid på plass på rattet.
8

Skru av lug mutter og trekk skivene av stud. Sett på hjulet på lug studs. Fest hjulet ved å stramme resten av hjulmuttere. Gjenta denne prosedyren for andre Ford F-150 slepe pigger som må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141372.html

Previous:
Next:

Trucks